Καταγγελίες ότι ο καθηγητής στις Σέρρες φωτογράφιζε φοιτήτριες

Καταγγελίες ότι ο καθηγητής στις Σέρρες φωτογράφιζε φοιτήτριες

Νέα ντοκουμέντα για ροζ μηνύματα που έστειλε σε φοιτήτρια του

Μετά το πειθαρχικό, το δρόμο της Δικαιοσύνης αναμένεται να πάρει η υπόθεση με τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών που ζητούσε χρήματα ή ερωτικά ανταλλάγματα από φοιτητές και φοιτήτριες για να τους περάσει στα μαθήματα.

Πλέον οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Σε μια νέα αποκάλυψη που έκανε φοιτήτρια που φέρεται να είναι και αυτή θύμα του καθηγητή του ΤΕΙ, εκείνος, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε αυτή στο Star, την κλείδωσε σε αίθουσα και της ζητούσε να την φωτογραφίσει.

«Έχει τύχει να με κλειδώσει, ναι. Ήταν διαχυτικός. Υπήρχε σωματική επαφή. Κλείδωνε κορίτσια στην αίθουσα με πρόφαση ότι θέλει να κανονίσει μια φωτογράφιση πορτρέτων μαζί τους. Σε εμένα είχε πει για πορτρέτα, σε άλλες κοπέλες ίσως ήταν πιο διαχυτικός και πιο προσωπικά», αποκαλύπτει.

Επιπλέον η φοιτήτρια ισχυρίστηκε ότι έχει ντοκουμέντα από ροζ μηνύματα που εκείνος της έστελνε. «Παρεμπιπτόντως, αυτό το δαντελέ σορτσάκι υπάρχει; (για φωτό σκέφτομαι εγώ). Λευκό (αν θυμάμαι σωστά). Αν όντως υπάρχει, κράτα το…», έγραφε ο καθηγητής.

Σύμφωνα με τις έγγραφες καταγγελίες των φοιτητριών που έφερε το Star στο φως της δημοσιότητας, ο συγκεκριμένος καθηγητής άφηνε συνεχώς σεξουαλικά υπονοούμενα, είχε εμμονή να τις φωτογραφίζει και ζητούσε να τις κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, χωρίς πληρωμή.

«Εάν δεν κάνουν κάποια έξτρα μαθήματα μαζί του θα είναι δύσκολο να περάσουν το μάθημα. Όχι επί πληρωμή, απλά νομίζω ότι επειδή είχε περισσότερο προσωπικό χρόνο. Ήταν φιλικός με έναν πιο γλοιώδη τρόπο», καταγγέλει η φοιτήτρια.

«Κράταγε τα κορίτσια με έναν τρόπο που δεν πέρναγε το μάθημα. Είχε πει ότι αν δεν κάνεις ιδιαίτερα μαζί μου, θα είναι δύσκολο να περάσεις το μάθημα. Και αν κάποια κοπέλα αρνούνταν, ίσα - ίσα που έλεγε ότι ήταν χαρά του για να την ξαναδεί το επόμενο εξάμηνο».