Ροζ ντοκουμέντα και καταγγελίες «καίνε» τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών

Ροζ ντοκουμέντα και καταγγελίες «καίνε» τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών

Όλο και περισσότεροι πρώην και νυν φοιτητές του αποκαλύπτουν πτυχές της δράσης του

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για τον άπληστο – οικονομικά και όχι μόνον- καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, που φέρεται να ζητούσε φακελάκια αλλά και σεξουαλικές χάρες για να περάσει φοιτητές και φοιτήτριες στις εξεταστικές.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Αστυνομία έχει στα χέρια της ηχητικό ντοκουμέντο με ροζ συνομιλίες που «καίνε» τον «Καθηγητή Φακελάκη» (όπως τον αποκαλούσαν οι φοιτητές).

Επιπλέον, όλο και περισσότεροι φοιτητές και φοιτήτριες του, νυν αλλά και παλαιότεροι αποφασίζουν να μιλήσουν για τη δράση του και τα ανταλλάγματα που ζητούσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Να αποκαλύψουν επωνύμως στις αρχές όσα τυχόν γνωρίζουν για τη δράση του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών και των δύο ιδιοκτητών φροντιστηρίου, που συνελήφθησαν από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., κατηγορούμενοι για εμπλοκή σε υποθέσεις δωροληψίας, είχε ζητήσει από τους φοιτητές ο πρύτανης του Ιδρύματος, Δημήτρης Χασάπης.

Ο καθηγητής, που δίδασκε Στατιστική, είχε μετατραπεί, σύμφωνα με την εφημερίδα, στον εφιάλτη των νεαρών φοιτητριών. Σε όσες αποτύγχαναν στις εξετάσεις, ζητούσε να βγουν ραντεβού μαζί του ενώ σε άλλες, όπως αναφέρει η Espresso, πρότεινε να κάνουν την πρακτική τους δίπλα του για να τις περάσει, αλλά όταν δεν ήθελε να περιμένει, έμπαινε κατευθείαν στο "ψητό" και τους ζητούσε να του δείξουν το... στήθος τους!

Όσες αρνούνταν αυτού του είδους τα ανταλλάγματα, τους ζητούσε φακελάκι με χιλιάδες ευρώ.

«Μας έκοβε και, αν ζητούσαμε αναβαθμολόγηση, μας απαντούσε ότι το γραπτό είχε χαθεί ή δεν μπορεί να το βρει. Όταν δεν περνούσαμε το μάθημα, μας έλεγε: Αφού δεν το περάσατε, πηγαίνετε στο γραφείο μου να κάνετε πρακτική εκεί ένα εξάμηνο. Θα τα λέμε συχνά, θα πίνουμε καφεδάκι και θα βγούμε έξω κάποιο βράδυ, θα περνάμε πολύ ωραία!», σύμφωνα με μαρτυρία φοιτήτριας που επικαλείται η Espresso.