Διεκόπη η δίκη για την δολοφονία της 4χρονης Άννυ

Διεκόπη η δίκη για την δολοφονία της 4χρονης Άννυ

Πρωτόδικα ο πατέρας της Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια και 3,5 χρόνια για την δολοφονία και τον τεμαχισμό της μικρής

Για τις 23 Οκτωβρίου 2018 διεκόπη η δίκη για την δολοφονία της 4χρονης Άννυ, πριν από περίπου τρία χρόνια.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας αποφάσισε τη διακοπή της δίκης κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα συνηγόρου υπεράσπισης ο οποίος είχε κώλυμα καθώς παρίσταται και στη δευτεροβάθμια δίκη για την υπόθεση της Αιξωνής η οποία βρίσκεται στο κρίσιμο στάδιο της εισαγγελικής πρότασης.

Στο εδώλιο, φορώντας έναν μεγάλο ασημένιο σταυρό, ο πατέρας της Άννυ στα  χέρια του οποίου βρήκε τραγικό θάνατο το παιδί στο σπίτι - σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα αλλά και ο φίλος και συμπατριώτης του ο οποίος φέρεται να έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην στυγνή δολοφονία. Οι αστυνομικοί κράτησαν σε απόσταση τους δυο κατηγορούμενους οι οποίοι, ωστόσο, χαιρετήθηκαν με ένα νεύμα.

Οι δυο άνδρες, οι οποίοι ήταν δεμένοι με χειροπέδες πισθάγκωνα, είχαν σύντομα τετ-α-τετ με τις μητέρες τους. Μάλιστα, η κίνηση της μητέρας του κατηγορούμενου και γιαγιάς της Άννυ να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει συγκινημένη προκάλεσε την αντίδραση γυναίκας που βρισκόταν στο ακροατήριο η οποία μονολογώντας είπε: «Δεν τον σκότωνες την ώρα που τον γέννησες να έχουμε ησυχάσει».

Ντυμένη στα μαύρα, κάθισε στο εδώλιο και η μητέρα της 4χρονης Άννυ η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

Η νεαρή γυναίκα η οποία μπήκε κουτσαίνοντας στην δικαστική αίθουσα καθώς είχε δεμένο το πόδι της κάθισε μακριά από τους δυο κατηγορούμενους.

Πρωτόδικα ο πατέρας της Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια και 3,5 χρόνια για την δολοφονία και τον τεμαχισμό της μικρής και τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία. Ισόβια και 3 χρόνια, επέβαλαν οι δικαστές στον νεαρό συγκατηγορούμενο του ενώ η μητέρας της κατά πλειοψηφία κρίθηκε ένοχη για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών, με αναστολή μέχρι το Εφετείο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...