Άφαντη η γιαγιά της μικρής Άννυ

Άφαντη η γιαγιά της μικρής Άννυ

Δηλώθηκε εξαφάνιση στην αστυνομία

Ένα θρίλερ με απρόβλεπτη κατάληξη βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της γιαγιάς της Άννυ, του τετράχρονου κοριτσιού που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του του πατέρα τον Απρίλιο του 2015. Δυόμισι χρόνια μετά την ανείπωτη τραγωδία στο υπόγειο της οδού Μιχαήλ Βόδα, τα ίχνη της 49χρονης γυναίκας χάθηκαν ξαφνικά όπως σημειώνει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», πριν από περίπου δυο μήνες.

Ο Οφέλια Γκούντεβα, που δεν κατάφερε ποτέ να συνέλθει από το χαμό της εγγονούλας της και την καταδίκη του γιου της, δε σταμάτησε να επικοινωνεί με τον Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας), που εκτίει ποινή ισόβιας για τη δολοφονία. Παρά το φρικτό έγκλημά του με θύμα την εγγονή της, δεν έπαψε ποτέ να είναι ο γιος της, που είχε βιώσει δύσκολα παιδικά χρόνια και ο οποίος βρέθηκε έγκλειστος στα 27 του χρόνια. Εκτός από τα συχνά τηλεφωνήματα, η 49χρονη του έστελνε χρήματα, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, και τον στήριζε παρά τη δική της κλονισμένη ψυχολογία.

Όμως, πριν από δυο μήνες, ξαφνικά σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής. Έπαψε να τηλεφωνεί στον Σάββα, ενώ δεν απαντούσε ούτε στις δικές του κλήσεις. Οι προσπάθειες που έκανε ο γιος της μέσα από τη φυλακή για τον εντοπισμό της έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα να δηλώσει την εξαφάνισή της στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μέσα του συνηγόρου του, Παναγιώτη Χρυσακάκη.