Προσήχθη 2ος ύποπτος για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου

Προσήχθη 2ος ύποπτος για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου

Πρόκειται για καταστηματάρχη της περιοχής - «Δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους τον θάνατο» αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ένας 55χρονος έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών και εξετάζεται ως ύποπτος για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, στην οδό Γλάδστωνος το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο 33χρονος έχασε τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, στην Ομόνοια, ενώ προσπάθησε να ληστέψει το κατάστημα.

Πρόκειται για καταστηματάρχη της περιοχής ο οποίος αν ταυτοποιηθεί και επισήμως, σύμφωνα με την αστυνομία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Εν το μεταξύ, το πόρισμα των ιατροδικαστών δεν προσδιορίζει την ακριβή αιτία του θανάτου του άτυχου άνδρα. Στο σημείο που συμφωνούν οι ιατροδικαστές και ο σύμβουλος που ορίστηκε από την οικογένεια του 33χρονου είναι ότι δεν έφερε κακώσεις που να προκαλέσουν τον θάνατό του. Έτσι, αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να πέσει φως στην αιτία θανάτου του.