«Η Γαλλίδα μου έστελνε φωτογραφίες της, που δενόταν μόνη της»

«Η Γαλλίδα μου έστελνε φωτογραφίες της, που δενόταν μόνη της»

Ο 34χρονος από την Λαμία ισχυρίζεται ότι δεν είναι σεξουαλικό κτήνος όπως τον παρουσιάζουν, αλλά το θύμα της υπόθεσης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την τετράωρη απολογία του ο 34χρονος άντρας στη Λαμία, που κρατούσε επί τρεις μέρες όμηρο μια 44χρονη Γαλλίδα και ο οποίος κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της αρπαγής κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, σε βάρος τριών γυναικών με τις οποίες είχε συνάψει ερωτική σχέση.

Ο κατηγορούμενος, στο απολογητικό υπόμνημα που ετοίμασε η υπεράσπιση, ισχυρίζεται ότι δεν είναι σεξουαλικό κτήνος όπως τον παρουσιάζουν, αλλά το θύμα της υπόθεσης και ότι ξ ζήλια και η εκδίκηση για την απόρριψη είναι ο λόγος που τον κατήγγειλαν.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η πιθανή εκδοχή που δίνει ο ίδιος για τα όσα τον κατηγορεί η 40χρονη, είναι η ζήλια από την παρουσία της 24χρονης για την οποία δεν της είχε μιλήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Στην απολογία του επέμεινε στο γεγονός ότι η Γαλλίδα είχε και τηλέφωνο και φορτιστή και δεν ήταν κλειδωμένη. Μάλιστα τόνισε ξανά ότι τα περίεργα γούστα ήταν από τη μεριά της Γαλλίδας.

Μαζί με την απολογία του φέρεται μάλιστα να έχει καταθέσει φωτογραφίες που δείχνουν τη Γαλλίδα σε στάσεις περίεργες και τις οποίες της έστελνε μόνη της στις διαδικτυακές συνομιλίες τους.

«...Μου έστελνε και φωτογραφίες, στις οποίες δενόταν η ίδια μόνη της και φωτογράφιζε τον εαυτό της και μου τις έστελνε», υποστήριξε ο 34χρονος.

Σε μία από αυτές περιγράφει συγκεκριμένο «ερωτικό παιχνίδι» το οποίο όπως ισχυρίζεται το είχαν πάρει μαζί το 2016 - όταν η 40χρονη είχε ξανάρθει στην Ελλάδα - από SEX Shop στο Βόλο. «Στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο σπίτι της στη Γαλλία, φαίνεται ότι φοράει το μαύρο κολάρο που κατέσχεσε η αστυνομία στο σπίτι μου… το οποίο έφερε μαζί της από τη Γαλλία».