Η 43χρονη Γαλλίδα περιγράφει την ομηρία της: Φοβόμουν ότι θα πεθάνω

Η 43χρονη Γαλλίδα περιγράφει την ομηρία της: Φοβόμουν ότι θα πεθάνω

«Ήμουν φυλακισμένη. Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι θα πεθάνω»

Τις τρεις εφιαλτικές ημέρες που πέρασε φυλακισμένη και φιμωμένη στο σπίτι του 34χρονου στη Λαμία περιγράφει σε συνέντευξή της στον Alpha η 43χρονη Γαλλίδα.

Όπως εξηγεί, όταν έφτασε στο διαμέρισμά του «μου είπε να τηλεφωνήσω στην κόρη μου και να της πω ότι έφτασα στη Λαμία και ότι όλα είναι εντάξει. Όταν τελείωσε το τηλεφώνημα, ήρθε πίσω από την πλάτη μου και έβαλε το χέρι του στο στόμα μου και με το άλλο χέρι πήρε τον έλεγχο και έφερε τα χέρια μου πίσω από την πλάτη μου και έτσι βρέθηκα υπό τον έλεγχό του.

Με κάθισε σε μια καρέκλα. Αφού με έδεσε μετά με έβαλε στο κρεβάτι του και αφού με έδεσε εκεί, μου έδεσε τα μάτια και μου έκλεισε το στόμα. Ήμουν φυλακισμένη. Μου είπε ότι ήθελε να είμαι μόνο δική του σκλάβα. Εγώ δεν ήθελα, του είπα όχι και μου απάντησε ότι αυτό θα είμαι και δεν έχω άλλη επιλογή και ότι κανείς δεν θα έρθει να με αναζητήσει και θα μείνω εκεί και ότι ο χώρος όπου βρίσκομαι είναι η φυλακή μου».

Ο άντρας την κρατούσε φυλακισμένη επί τρεις μέρες, όπως καταγγέλλει η Γαλλίδα. «Μια μέρα μου είπε ότι ήθελε να πάω σε γιατρό και να του ζητήσω να μου δώσει χλωροφόρμιο. Τον ρώτησα γιατί ήθελε να πάρω το χλωροφόρμιο και μου απάντησε: Δεν είναι δική σου δουλειά. Πιστεύω ότι σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει το χλωροφόρμιο σε εμένα και να με μεταφέρει όπου θέλει ώστε να μη με βρει κανείς. Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι θα πεθάνω».

Πώς, όμως, κατάφερε να σωθεί;

«Μου άφησε το τηλέφωνό μου επειδή το διαπραγματεύτηκα επειδή τηλεφωνούσε η κόρη μου και του εξήγησα ότι χρειάζεται να έχω το κινητό για να μιλάω με την οικογένειά μου και να τον κάνω να καταλάβει ότι αν δεν απαντάω, θα καλέσουν την αστυνομία και θα με αναζητήσουν».

«Η τιμωρία που θέλω γι’ αυτόν είναι η φυλακή, ώστε να σταματήσει. Ίσως τότε να δει πώς είναι η φυλακή για κάποιον που θέλει να είναι ελεύθερος. Να πάει ίσως να τον δει ένας γιατρός, ένας καλός γιατρός», κατέληξε η γυναίκα.