Τη συνδρομή των δήμων ζητά η ΚΕΔΕ για τις πυρόπληκτες περιοχές

Τη συνδρομή των δήμων ζητά η ΚΕΔΕ για τις πυρόπληκτες περιοχές

«Ενωμένοι με ομοψυχία, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν» τονίζει ο Γ. Πατούλης

Να συνδράμουν με μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό, τους δήμους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ζητά από τους δήμους της Αττικής ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης απέστειλε σχετική επιστολή μετά από αίτημα βοήθειας του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη. «Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, τους Δήμους και τους πολίτες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές και να ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημα του συναδέρφου Δημάρχου Μαραθώνα Η. Ψηνάκη.

Ήδη ο Δήμος Αμαρουσίου έχει αποστείλει μηχανήματα και προσωπικό για την ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται. Καλώ όλους τους Δημάρχους Αττικής να πράξουν το ίδιο για να αποκαταστήσουμε τις μεγάλες ζημιές και να καθαρίσουμε το Μάτι. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει πως στις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα είναι πάντα παρούσα και έτοιμη να στηρίξει έμπρακτα όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Ενωμένοι με ομοψυχία, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν», τονίζει στην επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...