Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Χρύσα Σπηλιώτη και τον σύζυγό της

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Χρύσα Σπηλιώτη και τον σύζυγό της

Η επιθυμία της οικογένειας είναι να μην παρευρεθούν στην κηδεία μέσα μαζικής ενημέρωσης

Με βίαιο τρόπο έχασε τη ζωή της η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγός της Δημήτρης Τουρναβίτης, όπως και δεκάδες άλλοι άνθρωποι από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Η σορός της ταυτοποιήθηκε, την Κυριακή .

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε αρχικά η συνάδελφός της, ηθοποιός Αννέτα Παπαθανασίου. «Αγαπημένοι μου φίλοι σήμερα η εδώ και 32 χρόνια κολλητή μου φίλη, Χρύσα Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε και είναι πια επίσημα νεκρή» έγραψε στο Facebook. Ενώ η κόρη του συζύγου της, Αλίκη Τουρναβίτη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Και η αυλαία έπεσε.. Τίτλοι τέλους και για τους δυο μου ήρωες. Αιωνία η μνήμη τους, να είστε καλά».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 18:00 από το κοιμητήριο Χαλανδρίου. Η επιθυμία της οικογένειας είναι να μην παρευρεθούν στην κηδεία μέσα μαζικής ενημέρωσης και να σεβαστούν αυτή την εξαιρετικά προσωπική στιγμή της οικογένειας.

«Αύριο, Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 στις 18.00, αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας Δημήτρη Τουρναβίτη, μαζί με την σύζυγο του Χρύσα Σπηλιώτη, που ήταν θύματα της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Χαλανδρίου. Επιθυμία της οικογένειας να μην παρευρεθούν τα ΜΜΕ και κάμερες, επιφυλασσόμενη για κάθε νόμιμο δικαίωμα της», έγραψε στο Facebook η καλή της φίλη, Αννέτα Παπαθανασίου.