Τον γιο του δολοφονημένου επιχειρηματία στην Αντίπαρο αναζητά η Αστυνομία

Τον γιο του δολοφονημένου επιχειρηματία στην Αντίπαρο αναζητά η Αστυνομία

Σύμφωνα με μαρτυρίες διαπληκτίστηκε έντονα με τον πατέρα του σε εστιατόριο, ενώ αγνοείται μετά το φόνο

Εντατικές έρευνες που στόχο έχουν τον εντοπισμό του γιου του 65χρονου επιχειρηματία Ντέρεκ Άρμπερ, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος με κατσαβίδι μέσα στο συγκρότημα με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρούσε στον οικισμό Άγιος Γεώργιος στην Αντίπαρο, διενεργεί η Αστυνομία, καθώς θεωρείται βασικός ύποπτος της υπόθεσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας cyclades24.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Ελληνοβρετανός επιχειρηματίας συνέφαγε σε εστιατόριο του νησιού με τον γιο του, που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο. Αυτόπτες μάρτυρες τους οποίους επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν, ότι το κλίμα μεταξύ πατέρα και γιού στο εστιατόριο ήταν οξυμένο. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι καβγάδες τους έγιναν ακόμη πιο έντονοι, όταν επέστρεψαν στο συγκρότημα των ενοικιαζομένων δωματίων, όπου διαπληκτίστηκαν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, αν και από την Αστυνομία δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο γιος να άρπαξε ένα κατσαβίδι και να το κάρφωσε στην πλάτη του 65χρονου πατέρα του, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Το πτώμα του Ντέρεκ Άρμπερ βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ενώ ο γιος του θύματος αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου.