Alert από το Χαμόγελο για τα δίδυμα κοριτσάκια στη Ραφήνα

Alert από το Χαμόγελο για τα δίδυμα κοριτσάκια στη Ραφήνα

Θρίλερ με τις 9χρονες που σώθηκαν με βάρκα από τη φωτιά αλλά εξαφανίστηκαν μόλις αποβιβάστηκαν στη Ραφήνα

Amber Alert εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τις δύο εννιάχρονες δίδυμες Σοφία Φιλιπποπούλου και Βασιλική Φιλιπποπούλου που αγνούνται στη Ραφήνα από το απόγευμα της Δευτέρας όταν ήταν σε εξέλιξη οι φωτιές στην Αττική.

Ο πατέρας δυο 9χρονων, δίδυμων, κοριτσιών είδε τις κόρες του στην τηλεόραση, να έχουν διασωθεί από τη φωτιά σε ένα σκάφος που αποβίβαζε κόσμο στην Ραφήνα.

Ωτσόσο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η Αστυνομία εντόπισε τον άνδρα που εικονίζεται μαζί με τα κοριτσάκια στο σκάφος, ο οποίος δήλωσε πως τα τέσσερα ανήλικα που συνόδευε ήταν δικά του παιδιά και παιδιά της κουμπάρας του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Από τις 23/07/2018, στις 18:30, οι ανήλικες Σοφία Φιλιπποπούλου 9 ετών και Βασιλική Φιλιπποπούλου, 9 ετών, αγνοούνται από το Κόκκινο Λιμάνάκι, στο Μάτι Αττικής.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.