Το απίστευτο θρίλερ με τις 9χρονες που σώθηκαν από τη φωτιά αλλά κανείς δεν ξέρει πού είναι

Το απίστευτο θρίλερ με τις 9χρονες που σώθηκαν από τη φωτιά αλλά κανείς δεν ξέρει πού είναι

Τις αναγνώρισε ο πατέρας τους στα πλάνα της τηλεόρασης αλλά δεν μπορούν να τις βρουν - Έκκληση διασώστη σε όσους ήταν στο σκάφος με τα αγνοούμενα αδελφάκια

Μια σοκαριστική ιστορία εξελίσσεται παράλληλα με το δράμα της επόμενης μέρας της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι και τη Ραφήνα. Ο πατέρας δυο 9χρονων, δίδυμων, κοριτσιών είδε τις κόρες του στην τηλεόραση, να έχουν διασωθεί από τη φωτιά, σε ένα σκάφος, αλλά τώρα δεν μπορεί να τα βρει πουθενά.

Τα κοριτσάκια δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τις 6:20 το απόγευμα της Δευτέρας όταν ήταν σε εξέλιξη οι φωτιές στην Αττική. Ο πατέρας αναζητά από τότε τα παιδιά και τους γονείς του χωρίς αποτέλεσμα. Πήγε σε νοσοκομεία, πήγε παντού αλλά δεν μπόρεσε να τα βρει. Πήγε ακόμη και στην ιατροδικαστική υπηρεσία, έκανε εξέταση DNA, για την αναγνώριση πτωμάτων.

Στη συνέχεια, διαπίστωσε μαζί με τη γυναίκα του ότι σε βίντεο του ALPHA υπήρχαν τα παιδιά του σώα και αβλαβή. Έμπαιναν σε πλοιάριο το βράδυ της Δευτέρας. Όσο κι αν τα αναζήτησε δεν μπόρεσε να τα βρει, επέμεινε ότι είναι τα κορίτσια του αλλά δεν έχει νέα τους.

Έκκληση σε όλους όσοι ήταν πάνω στο σκάφος και αναγνώρισαν στο πλάνο τα κορίτσια να απευθυνθούν στην αστυνομία, στην πυροσβεστική και στο λιμενικό απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Ανδριόπουλος, διασώστης του Ερυθρού Σταυρού.

Ανέφερε ακόμη ότι ο νονός του ενός παιδιού επιβεβαιώνει ότι πράγματι είναι τα δίδυμα κορίτσια. Τα παιδιά σύμφωνα με τον κ. Ανδριόπουλο έχουν ύψος 1.30, και μακριά καστανά μαλλιά.