Ξεκίνησε η κακοκαιρία με καταρρακτώδη βροχή στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε η κακοκαιρία με καταρρακτώδη βροχή στη Θεσσαλονίκη

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και δένδρα έσπασαν από ισχυρούς ανέμους

Καταρρακτώδης βροχή που συνοδεύεται από χαλαζόπτωση πλήττει αυτή την ώρα περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν μέσα σε λίγα λεπτά σε ποτάμια, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των οχημάτων. Με δυσκολία διεξάγεται αυτή την ώρα η κίνηση στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης και σε άλλους δρόμους της πόλης, ενώ η ορατότητα σε πολλά σημεία είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Ανάλογα καιρικά φαινόμενα πλήττουν επίσης περιοχές περιφερειακά της Θεσσαλονίκης. Προηγήθηκαν ισχυροί άνεμοι, που είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν πτώσεις δένδρων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις κλήσεις που έλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχουν σημειωθεί έξι περιστατικά πτώσης δέντρων, στα ανατολικά του δήμου Θεσσαλονίκης.

Τα περισσότερα συμβάντα καταγράφονται στις περιοχές της Κωνσταντινουπόλεως, της Μαρτίου και της Βούλγαρη, στο Ε' Δημοτικό Διαμέρισμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, τα κλαδιά των δέντρων έπεσαν πάνω σε σταθμευμένα οχήματα, προκαλώντας υλικές ζημιές. Επί τόπου σπεύδουν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Πτώσεις δέντρων καταγράφονται και στην περιοχή της Καλαμαριάς. Επίσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης προκλήθηκαν σπινθήρες σε κολώνα της ΔΕΗ, κοντά στο Κυβερνείο. Στο σημείο εκλήθη συνεργείο της ΔΕΗ.

Δείτε ΕΔΩ πού θα σημειωθούν ισχυρά καιρικά φαινόμενα σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ