Άγρια δολοφονία 65χρονου επιχειρηματία στην Αντίπαρο

Άγρια δολοφονία 65χρονου επιχειρηματία στην Αντίπαρο

Οι μέχρι στιγμής έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη στρέφονται στο οικογενειακό του περιβάλλον

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα στην οικία του στην Αντίπαρο ένας 65χρονος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό τομέα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα parianostypos.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, οι οποίες με τη συνδρομή κλιμακίου της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας επιχειρούν να ρίξουν φως στην υπόθεση. όπως αναφέρεται, το θύμα δεν καταγόταν από την Πάρο ή την Αντίπαρο, αλλά δραστηριοποιούταν εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα του τουρισμού και συγκεκριμένα στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Ο 65χρονος βρέθηκε νεκρός χθες με καρφωμένο στο σώμα του αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το θύμα ήταν πολύ αγαπητό στην τοπική κοινωνία της Αντιπάρου και διατηρούσε μια φιλήσυχη οικογένεια στο νησί. Ωστόσο, οι μέχρι στιγμής έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, επικεντρώνονται στο οικογενειακό του περιβάλλον, καθώς όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία. Στη σορό του άτυχου άνδρα θα διενεργηθεί ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή.