«Λατρεύω τα παιδιά» λέει η γυναίκα για τα χαρακωμένα βρέφη

«Λατρεύω τα παιδιά» λέει η γυναίκα για τα χαρακωμένα βρέφη

Αύριο στο Αυτόφωρο η δίκη της 55χρονης - Τι είπε παραληρώντας στον εισαγγελέα

Εξηγήσεις ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου θα δώσει αύριο η 55χρονη η οποία, σύμφωνα με καταγγελίες, χαράκωσε τρία μωρά σε εμπορικό κέντρο στα νότια προάστια, χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.

Η γυναίκα, φορώντας μαύρα ρούχα και κρύβοντας το πρόσωπο της με μια πετσέτα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής και την παρέπεμψε στο Αυτόφωρο.

Όταν το δικαστήριο είπε στην κατηγορούμενη ότι θα δικαστεί αύριο και μέχρι τότε θα κρατείται εκείνη ζήτησε «μια χάρη να δικαστεί σήμερα χωρίς δικηγόρο γιατί στα κρατητήρια είναι απαίσιες οι συνθήκες» ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ταραγμένη άρχισε να εξιστορεί την ιστορία της ισχυριζόμενη πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες.

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο…» είπε.

Μάταια ο πρόεδρος της έλεγε ότι η δίκη της θα γίνει αύριο οπότε και θα κληθεί να απολογηθεί εκείνη επέμενε λέγοντας: «Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

Μετά την αναβολή της δίκης, πάντως, η 55χρονη πήρε το δρόμο για το Μεταγωγών όπου θα κρατηθεί.