Απειλούσε με όπλο και εκρηκτικά τους γονείς και τη σύζυγό του

Απειλούσε με όπλο και εκρηκτικά τους γονείς και τη σύζυγό του

Ο 45χρονος βγήκε εκτός εαυτού μετά από καυγά για οικογενειακές διαφορές

Για παραβίαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας συνελήφθη ένας 45χρονος στη Συκή του Δήμου Νοτίου Πηλίου στη Μαγνησία, καθώς απείλησε αρχικά με δίκαννο και στη συνέχεια με εκρηκτικά που είχε κρυμμένα στην αυλή του σπιτιού του, τους ηλικιωμένους γονείς του και την αλλοδαπή σύζυγό του, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα magnesianews.gr.

Ο 45χρονος αρχικά είχε φραστική αντιπαράθεση με τον 72χρονο πατέρα του, την 70χρονη μητέρα του και την 32χρονη υπήκοο Αλβανίας σύζυγό του και ξαφνικά τους απείλησε με δίκαννο κυνηγετικό όπλο, που είχε στο σπίτι ο πατέρας του, αλλά δεν είχε φυσίγγια. Στη συνέχεια φαίνεται να τους απείλησε ότι θα τους τινάξει στον αέρα με εκρηκτικά.

Η οικογένειά του κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου και σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι, βρήκαν επιμελώς κρυμμένη στην αυλή μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε αμμωνιοδυναμίτιδα και υλικά ανάφλεξής τους, όπως πυροκροτητές και βραδύκαυστο φυτίλι, που κατασχέθηκαν. Ο 45χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου.