Νέες επιχειρήσεις της αστυνομίας κατά των ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Νέες επιχειρήσεις της αστυνομίας κατά των ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Από τους προσαχθέντες κρατηθήκαν τελικά 2 αλλοδαποί

Νέο χτύπημα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών της πλατείας Εξαρχείων, κατάφερε σήμερα η αστυνομία σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Για δεύτερη φορά σε ένα μήνα, η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ, από όπου οι αστυνομικοί προσήγαγαν συνολικά 16 άτομα (3 Έλληνες και 13 αλλοδαπούς).

Από τους προσαχθέντες κρατηθήκαν τελικά 2 αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας ανήλικος Αφγανός (17 ετών) και ένας 28χρονος Αλβανός, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η επιχείρηση αυτή εντάσσεται στις δράσεις για την κλιμάκωση των επεμβάσεων στα Εξάρχεια που έχουν κυρίως στόχο την αντιμετώπιση της μικροδιακινησης ναρκωτικών, καθώς και της μικροεγκληματικοτητας για την αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί σήμερα έκαναν εξονυχιστική ερευνά στην περιοχή της πλατείας Εξαρχείων, με σκοπό να εντοπίσουν κρυψώνες μικροποσοτήτων ναρκωτικών που χρησιμοποιούν οι έμποροι για την καθημερινή προμήθεια των χρηστών.

Οι επιχειρήσεις αυτές, σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, θα συνεχιστούν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...