Ποια ασφάλιση υγείας μου ταιριάζει;

Ποια ασφάλιση υγείας μου ταιριάζει;

Οι συνθήκες της ζωής σας αλλά και οι παροχές που πρέπει να λάβετε υπόψιν για να αποκτήσετε το καλύτερο συμβόλαιο για σας

Ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας αποτελεί «ασπίδα» για τα απρογραμμάτιστα έξοδα που μπορεί να προκύψουν λόγω ατυχήματος ή κάποιας ασθένειας, δικής μας ή κάποιου μέλους της οικογένειας μας.

Το κόστος ενός καλού συμβολαίου ασφάλισης υγείας μπορεί να είναι διαχειρίσιμο, αρκεί, πριν επιλέξουμε το πρόγραμμα να συνυπολογίσουμε τους παράγοντες εκείνους που θα καθορίσουν το καλύτερο για τις δικές μας ανάγκες, ώστε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή κάλυψη με το μικρότερο κόστος. Μάθετε και αξιοποιήστε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρονται ακόμα και δωρεάν.

Τα βασικά σημεία που πρέπει να αξιολογήσετε είναι:

  1. Οι ανάγκες που θέλετε να καλύψετε με το ασφαλιστήριο σας (νοσοκομειακές – εξωνοσοκομειακές καλύψεις, πρόσθετες υπηρεσίες προς κάποιο άλλο πρόγραμμα ασφάλισης κ.ό.κ.)
  2. Η ηλικία σας (αξίζει να σημειωθεί ότι όσο νεαρότερη η ηλικία του ασφαλισμένου, τόσο μικρότερο το ασφάλιστρο και τόσο μεγαλύτερη η γκάμα των υπηρεσιών που παρέχονται)
  3. Η οικογενειακή σας κατάσταση (σημειώνεται ότι υπάρχουν προγράμματα που καλύπτουν εντελώς δωρεάν το παιδί ή τα παιδιά, όπως το MINETTA CARE)
  4. Η συχνότητα με την οποία απαιτείται να κάνετε ιατρικές εξετάσεις (check ups και τακτικές εξετάσεις παρακολούθησης της υγείας σας)

Επίσης, υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί παράγοντες που αφορούν την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε, ώστε:

  • να είναι αξιόπιστη,
  • να προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογής προγραμμάτων, ώστε να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες
  • να διαθέτει αξιόπιστο δίκτυο συνεργαζόμενων νοσοκομείων, πανελλαδικά αλλά και
  • εξειδικευμένους συμβούλους που θα σας παρέχουν λεπτομερή πληροφόρηση όχι μόνον πριν την σύναψη του συμβολαίου σας αλλά και μετά, κάθε φορά που θα χρειαστείτε

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα της MINETTA ασφαλιστική και τις υπηρεσίες που αυτά προσφέρουν.

Το MINETTA CARE είναι ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, που σας καλύπτει κάθε φορά που χρειάζεστε διαγνωστικές εξετάσεις ή νοσηλεία

Για όσους έχουν οικογένεια, η MINETTA προσφέρει δωρεάν κάλυψη για έως και δυο παιδιά, ηλικίας έως 14 ετών, όταν οι γονείς είναι ασφαλισμένοι στο πρόγραμμα CARE.

Το MINETTA AID, ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας που προσφέρει απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις αλλά και φυσικοθεραπείες καθώς και ελέγχους check up.

Επιπλέον παρέχεται δωρεάν η Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ, με κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο.