Εισαγγελική παρέμβαση για το Πεδίον του Άρεως ζητά ο Πατούλης

Εισαγγελική παρέμβαση για το Πεδίον του Άρεως ζητά ο Πατούλης

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Εισαγγελική παρέμβαση ζητά και για την ανομία που επικρατεί στο Πεδίο του Άρεως, εκτός από τα Εξάρχεια, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Γιώργος Πατούλης.

Με αφορμή την εισαγγελική έρευνα που διενεργείται από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τα Εξάρχεια μετά την επιστολή περίπου 400 κατοίκων τους, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση ανομίας που επικρατεί στην περιοχή, ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι «όπως και στα Εξάρχεια, έτσι και στο Πεδίον του Άρεως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, «η μοναδική επιλογή που έχουν οι κάτοικοι, είναι να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, διεκδικώντας μόνοι τους μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ίδιους και τα παιδιά τους».

Ο κ. Πατούλης καταγγέλλει ότι «παρά τις συνεχείς καταγγελίες των κατοίκων για τα κρούσματα παραβατικότητας στο ιστορικό πάρκο, την έλλειψη ασφάλειας και υποδομών για αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες, η Περιφέρεια εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα».