Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του ο Βαγγέλης Μπούτας

Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του ο Βαγγέλης Μπούτας

Μετά από πολύωρο χειρουργείο στο νοσοκομείο Καρδίτσας διακομίστηκε στο Γ.Ν. Λάρισας

Δύσκολες ώρες για τον αγροτοσυνδικαλιστή, μέλος του ΚΚΕ, Βαγγέλη Μπούτα, που τραυματίστηκε μετά από ατύχημα που είχε σήμερα το απόγευμα στο αμπέλι του μετά από ανατροπή του τρακτέρ του, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα karditsalive.net.

Σύμφωνα με το δημοσλίευμα, ο Βαγγέλης Μπούτας εκτελούσε εργασίες ψεκασμού στο αμπέλι του, όταν ανατράπηκε το τρακτέρ, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει τραυματίζοντας τον στα άκρα. Ο αγροτοσυνδικαλιστής μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου και του παρέχονται από εκείνη την ώρα οι πρώτες βοήθειες.

Στο χώρο του νοσοκομείου βρίσκονται οι συγγενείς του, που ανέμεναν να βγει από το πολύωρο χειρουργείο, αλλά και πολλοί φίλοι που έσπευσαν στο νοσοκομείο μαθαίνοντας το δυσάρεστο περιστατικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας η κατάσταση των τραυμάτων του κρίνεται σοβαρή, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του. Μετά το χειρουργείο ο Βαγγγέλης Μπούτας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Λάρισας για την περαιτέρω νοσηλεία του και αποκατάσταση των τραυμάτων του.