Νεκρός αεροπτεριστής που έπεσε σε χαράδρα στην Επίδαυρο

Νεκρός αεροπτεριστής που έπεσε σε χαράδρα στην Επίδαυρο

Πρόκειται για 55χρονο Γάλλο ο οποίος κατέπεσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία

Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας που έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς με ομάδα φίλων του στην Αργολίδα και για άγνωστο λόγο κατέπεσε σε δύσβατη ορεινή περιοχή και σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων σε περιοχή της Επιδαύρου, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr.

Ο άτυχος άνδρας που κατέληξε από τα σοβαρά τραύματά του, ανασύρθηκε έπειτα από επιχείρηση της πυροσβεστικής και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στην περιοχή Αγιος Σπυρίδωνας, μεταξύ Παλαιάς Επιδαύρου και Κολιακίου στην Αργολίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, πρόκειται για 55χρονο Γάλλο, ο οποίος κατά την πτώση του χτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε ζητηθεί από τον επικεφαλής της επιχείρησης και ηταν σε ετοιμότητα για αεροδιακομιδή και ελικόπτερο του στρατού, ενώ συνολικά συνεργάστηκαν περισσότερα από 25 άτομα, από την Πυροσβεστική, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και εθελοντές, για να ανασύρουν τον θανάσιμα τραυματισμένο άνδρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στην περιοχή όπου απογειώνονται οι αεροπτεριστές, μια απότομη πλαγιά στο Κολιάκι, πνέουν δυνατοί άνεμοι που ξαφνικά αλλάζουν κατεύθυνση και πιθανόν να συνέβη κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να διπλώσει το αλεξίπτωτο του 55χρονου Γάλλου να καταπέσει στην χαράδρα και να βρει φρικτό θάνατο.