Oι νικητές του διαγωνισμού NESCAFÉ® με δώρα έκπληξη!

Oι νικητές του διαγωνισμού NESCAFÉ® με δώρα έκπληξη!

Δείτε τους νικητές

Έγινε η κλήρωση του διαγωνισμού του News.gr  που χαρίζει σε 2 τυχερούς από εσάς από ένα σακί NESCAFÉ με ένα 360ο google cardboard & δώρα έκπληξη!

Ο καφές Nescafé ακόμα μια φορά καινοτομεί σε συνεργασία με τη Google λανσάροντας το 360o Google Cardboard το οποίο μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή Nescafé 360o δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του αγαπημένου καφέ να περιηγηθούν στις φυτείες και να ανακαλύψουν την προέλευση και το ταξίδι του Nescafé από το δέντρο στην κούπα.

Ακόμα μια φορά ο Nescafé βάζει την υπογραφή του σε μια καινοτομία, με το 360o Google Cardboard και τη Nescafé 360o εφαρμογή που έχει ως στόχο να προσελκύσει νεότερους καταναλωτές χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία εστιασμένη στο κινητό.

Από σήμερα οι fans του Nescafé μπορούν να χρησιμοποιήσουν το smartphone τους για να απολαύσουν μέσα από ένα 360o βίντεο μια περιήγηση σε εικονική πραγματικότητα εύκολα και απλά στις φυτείες του καφέ.

Τα βήματα είναι απλά:

1.Κατέβασε και άνοιξε την εφαρμογή Nescafé 360o

2.Τοποθέτησε και προσάρμοσε το τηλέφωνό σου στο Cardboard

3.Πίεσε το ειδικό κουμπί που βρίσκεται στο πλάι του Cardboard επιλέγοντας ένα βίντεο από την εφαρμογή και άρχισε την προβολή.

4. Κοίταξε γύρω - γύρω για να απολαύσεις το βίντεο σε 360 μοίρες.

Με αυτόν τον τρόπο οι λάτρεις του καφέ Nescafé μπορούν να απολαμβάνουν την πλούσια γεύση του 100% φυσικού καφέ και παράλληλα να ταξιδεύουν εικονικά στην καρδιά της προέλευσης του.

 

 

Λάβετε τώρα μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 2 νικητές που θα κερδίσουν δώρο τα σακιά NESCAFÉ®  που περιλαμβάνουν ένα (1) cardboard,  ένα (1) Nescafe Classic & 2 αξεσουάρ (ποτήρι+κούπα) Nescafe .

Έναρξη: 24/12/2015

Λήξη:  07/01/2016

Νικητές: 2

Αναπληρωματικοί: 2

Δώρο:  Δύο (2) σακιά NESCAFÉ που περιλαμβάνουν από ένα (1) κουτί NESCAFÉ  των 200gr, μία (1) κόκκινη κούπα Nescafé και ένα (1) ποτήρι Nescafé.

Οι νικητές είναι οι εξής :

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ από το Πολύγωνο Αττικής

ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ από την Αθήνα

Οι αναπληρωματικοί είναι οι εξής :

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΡΝΙΑΝΟΣ από το Ρέθυμνο Κρήτης

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΛΑΣ από το Μαρούσι Αττικής

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή!