O νικητής του smartphone MLS Diamond 5,2’’ 4G

O νικητής του smartphone MLS Diamond 5,2’’ 4G

Άλλος ένας διαγωνισμός του news.gr ολοκληρώθηκε

Η COSMOTE προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του news.gr ένα Smartphone MLS Diamond 5,2’’ 4G, αξίας 419€.

Το πολύ λεπτό και ελαφρύ MLS Diamond 5,2” 4G διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής FHD Super Amoled 5,2’’, με προστασία Corning Gorilla Glass. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, λειτουργικό Android και 2GB μνήμη RAM. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, κύρια κάμερα 16MP για φωτογραφίες και βίντεο με ολοζώντανα χρώματα και εξαιρετική ευκρίνεια, αλλά και μπροστινή κάμερα 8MP με led flash για υπέροχες selfies. Για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας, αποτυπώνοντας μοναδικές φωτογραφίες και να τις μοιράζεστε, εύκολα και γρήγορα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τέλος, με την μεγάλη μπαταρία των 2700mAh με δυνατότητα fast charging, μπορείτε να τρέχετε ασταμάτητα όλες σας τις εφαρμογές.

Μια προηγμένη συσκευή, με όμορφο design και πρωτοποριακές λειτουργίες. Σε συνδυασμό με το αναβαθμισμένο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμο ήδη στο 80% του πληθυσμού της χώρας, μπορείτε να σερφάρετε στο internet απίστευτα γρήγορα, να κατεβάζετε εφαρμογές και να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, χωρίς περιορισμούς.

Στα πλεονεκτήματα του MLS Diamond 5,2’’ 4G συγκαταλέγεται και η «έξυπνη» ψηφιακή βοηθός της MLS (MLS Artificial Intelligence Center), που της μιλάς και σε καταλαβαίνει.

Στην COSMOTE θα βρείτε τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά και μπορείτε να τα συνδυάσετε με το αγαπημένο σας αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.

Έναρξη : 14.04.2016

Λήξη : 22.04.2016

Νικητής : 1

Αναπληρωματικός : 1

Δώρο : Ένα (1) Smartphone MLS Diamond 5,2’’ 4G

Νικητής :

ΆΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αναπληρωματικός :

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΤΕΡΗΣ