Νέο πρόγραμμα της Citroen: Make My Day

H Citroen εγκαινιάζει μία νέα εποχή με το πρόγραμμα «Citroen Make My Day». Μία εποχή γεμάτη περισσότερα οφέλη, περισσότερη διασκέδαση και περισσότερες εκπλήξεις που σας φτιάχνουν τη μέρα!

Το νέο πρόγραμμα αφορά ολόκληρη τη γκάμα της Citroen και της DS και προσφέρει όφελος έως και 5.100€. Το πρόγραμμα «Make My Day» περιλαμβάνει:

  • 5 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση
  • Δωρεάν Ασφάλιση Αυτοκινήτου
  • Έκπτωση Green Bonus Citroen 

Η γαλλική φίρμα προσφέρει δωρεάν το πακέτο επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για τρία έτη και μέχρι 60.000 χλμ συνολικά, με τους ίδιους ακριβώς όρους που ισχύουν για τα δύο πρώτα έτη εργοστασιακής εγγύησης. Η δωρεάν ασφάλιση του αυτοκινήτου είναι διάρκειας ενός χρόνου και περιλαμβάνει καλύψεις αστικής ευθύνης και θραύσης κρυστάλλων. Η έκπτωση Green Bonus εξαρτάται από το μοντέλο, την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού. 

Με το πρόγραμμα «Make My Day» τα μοντέλα της Citroen και της DS αποτελούν την καλύτερη πρόταση της αγοράς για όσους αναζητούν πολυτέλεια, πλούσιο εξοπλισμό, ξεχωριστό design και τεχνολογικά προηγμένους νέας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου Blue HDi, προσφέροντας κορυφαία οικονομία καυσίμου. 

Η Citroen στα πλαίσια του λανσαρίσματος της νέας της καμπάνιας, θα διοργανώσει μεγάλο διαγωνισμό στα Social Media με έπαθλο που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και θα είναι έκπληξη. Ο διαγωνισμός «CitroenMakeMyDay» θα έχει στόχο στο καλύτερο και πιο ευφάνταστο Video ή Φωτογραφία που θα ανέβει στην επίσημη σελίδα του Facebook της εταιρίας που σας φτιάχνει τη μέρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες του προγράμματος, προσφορές, δώρα αλλά και εκπλήξεις που θα σας φτιάξουν τη μέρα βρίσκονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων Citroen (www.citroen.gr).