Σε πλειστηριασμό το Βolt Gold GT-R

Η Nissan προσφέρει ένα μοναδικό, βαμμένο χρυσό, GT-R μέσω γνωστού οίκου διαδικτυακών πλειστηριασμών eBay! Τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν στο Usain Bolt Foundation, ένα ίδρυμα που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει εκπαιδευτικά και πολιτιστικά παιδιά και νέους στην πατρίδα του Usain Bolt, Tζαμάικα.

Το "Βolt Gold" κατασκευάστηκε από τη Νissan στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ολυμπιονίκη, που κατέχει την θέση του επίτιμου ¨διευθυντή ενθουσιασμού" της ιαπωνικής εταιρείας. Το συγκεκριμένο GT-R θα φέρει χρυσή πλακέτα με την υπογραφή και αυτόγραφο του Bolt.

"Με ενθουσιάζει αυτή η πρωτοβουλία γιατί συνδυάζει το πάθος μου για την ταχύτητα και την τελειότητα με την επιθυμία μου να βοηθήσω παιδιά και νέους", δήλωσε ο Usain Bolt.

O πλειστηριασμός θα ξεκινήσει την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, 14:00 ώρα Ελλάδος και θα διαρκέσει έως τα ξημερώματα Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου, ώρα 01:59. Προσφορές γίνονται δεκτές μόνο από κατοίκους χωρών όπου πωλείται το GT-R, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Ελλάδα. Το αν θα χρησιμοποιήσει κάποιος από τη χώρα μας το δικαίωμα πονταρίσματος, παραμένει, ωστόσο, εξαιρετικά αμφίβολο…