Με διαστημικές παραπομπές το νέο concept της NISSAN

Ένα νέο μοντέλο έρχεται με πολλά συγγενικά στοιχεία από το Concept Car ESFLOW. Πρόκειται για το νέο μοντέλο της NISSAN, το οποίο έρχεται να χτυπήσει στα ίσια το TOYOTA GT86.

Όπως ανέφεραν οι Ιάπωνες, το νέο και γρήγορο μοντέλο της εταιρείας βρίσκεται στα σκαριά, έτοιμο να κοντράρει τον ανταγωνισμό της TOYOTA, καθώς και το SUBARU BRZ.

To νέο πρωτότυπο μοντέλο, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο μέσα στο 2014 και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπει και στη γραμμή παραγωγής.

Οι πρώτες πληροφορίες αποκαλύπτουν, ότι το νέο μοντέλο θα...κλέψει κάποια από τα χαρακτηριστικά, του παλαιότερου concept της εταιρείας, το γνωστό ΕSFLOW, που είχε παρουσιαστεί στη Γενεύη. Αναμένεται να προστεθούν αλλά και από νέες σχεδιαστικές προτάσεις και ιδέες για να είναι "πρωτοποριακό και ξεχωριστό". Επίσης, οι άνθρωποι της Nissan δεν θέλουν το νέο μοντέλο να είναι μια απλή αντιγραφή του 'Ζ'.

Τέλος, εφόσον λάβει το "πράσινο φως" το νέο ιαπωνικό σπορ θα τροφοδοτηθεί από έναν 4κύλινδρο 1,6 λτ. κινητήρα που θα αποδίδει 200 ίππους.