Mία νέα ΒMW 5 σχεδόν όμοια με την πρόγονό της

Μία BMW με εξολοκλήρου καινούργια εμφάνιση είναι γεγονός. Πρόκειται για το μοντέλο GT της σειράς 5. Δεν θα πρέπει να διστάσουμε να πούμε ότι οι διαφορές σε σχέση με την προκάτοχό της είναι τόσο μικρές που θυμίζουν μικροχειρουργική επέμβαση.

Οι αισθητικές παρεμβάσεις είναι αισθητά μικρές. Νέα...φρύδια πάνω από τα κεντρικά φώτα του αυτοκινήτου και το οπίσθιο άκρο του GT είναι λιγότερο ογκώδε, ενώ ο προφυλακτήρας μπαίνει ελαφρώς προς τα μέσα Αν και αλλόκοτα ο εσωτερικός όγκος της καμπίνας έχει αυξηθεί στα 500 λίτρα.

Σε ό, τι αφορά τις παρεμβάσεις της μηχανικής δεν θα μπορούσε να τις πει κανείς πρωτοποριακές. Η μεγαλύτερη είδηση ​​είναι ότι όλες οι μηχανές είναι τώρα Euro VI, συμβαδίζοντας με τη νέα νομοθεσία της Ευρωπαίκής Ένωσης για τις εκπομπές ρύπων που θα τεθεί σε ισχύ το 2014.

Στις ΗΠΑ, ο V8 GT είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα, οπότε άξιζε θα άξιζε η αλλαγή του κινητήρα με τον τελευταίο κινητήρα Valvetronic. Ως εκ τούτου, η ισχύς έχει αυξηθεί κατά 10% σε 444 ίππους, ενώ η οικονομία καυσίμου έχει μειωθεί κατά 17% σε 32.8mpg.

Για την ιστορία, η 535i που δοκιμάσαμε έβγαζε καθαρά 302 άλογα. Η μόνη αλλαγή είναι η κατανάλωση καυσίμου, η οποία έχει μειωθεί κατά ένα επιβλητικό 0.2mpg.

 

 

Σχετικά Tags
BMW