Το pickup της Nissan που… απογειώνει το μπάρμπεκιου!

Το pickup της Nissan που… απογειώνει το μπάρμπεκιου!

Διαθέτει ενσωματωμένη ψησταριά και μια πλήρως λειτουργική κινητή κουζίνα, συμπεριλαμβανομένου του νεροχύτη

Το απόλυτο pickup (με ρυμουλκούμενο) για μπάρμπεκιου, ονομάζεται Nissan Smokin' Titan και διαθέτει ενσωματωμένη ψησταριά και μια πλήρως λειτουργική κινητή κουζίνα, συμπεριλαμβανομένου του νεροχύτη.

Με το ντεμπούτο του Smokin' Titan στο Διεθνές Σαλόνι Φορτηγών της Βορείου Αμερικής, η Nissan πηγαίνει το μπάρμπεκιου σε μια άλλη διάσταση, με το πρώτο στον κόσμο pickup που διαθέτει ενσωματωμένη ψησταριά και κινητή κουζίνα. Σχεδιασμένο ως ένα όχημα αναψυχής για τους λάτρεις του μπάρμπεκιου, το Smokin' Titan διαθέτει μια πληθώρα λειτουργιών, άκρως φιλικών για τον επαγγελματία ψήστη.

Το όλο εγχείρημα βασίζεται στο πλαίσιο ενός Titan XD Gas King Cab, προερχόμενο απευθείας από το Canton, το εργοστάσιο κατασκευής του θηριώδους pickup της μάρκας στο Mississippi.

Ο «μετασχηματισμός» του Smokin' Titan ξεκίνησε με την προσθήκη μιας αλουμινένιας πλατφόρμας της CM Truck Beds, επιτρέποντας τη δημιουργία χώρου για τρεις σταθμούς προετοιμασίας φαγητού, καθένας από τους οποίους διαθέτει μια εστία διπλού καυστήρα από αλουμίνιο της Partner Steel, μαζί με μια πλάκα κοπής της Churrasco Brazilian Wood. Ένας προσαρμοσμένος επί του φορτηγού νεροχύτης 24x24 της Teton Steel, καθώς και ένα σύστημα αποθήκευσης νερού είναι εύκολα προσβάσιμα από την πλατφόρμα.

Το αυτόνομο σύστημα νεροχύτη και νερού μπορεί να αντικατασταθεί με ένα ψυγείο Yeti, όταν η ψύξη είναι το ζητούμενο. Εκμεταλλευόμενο το επίπεδο δάπεδο του pick-up στη δεύτερη σειρά της έκδοσης King Cab, ένας ψυγειοκαταψύκτης ARB με διαχωριστικό, βρίσκει την θέση του ακριβώς στο σημείο των πίσω καθισμάτων, μαζί με ένα ειδικής κατασκευής ράφι μπαχαρικών.

Ωστόσο, η «καρδιά» του Smokin' Titan βρίσκεται μέσα στο ρυμουλκούμενο που έλκει το φορτηγό. Δεδομένου ότι το ψήσιμο μπορεί να δημιουργήσει θερμότητα που ξεπερνά τους 300 °C, το εργοστασιακό πάτωμα του Titan XD αφαιρέθηκε από το πλαίσιο και χρησιμοποιήθηκε μια ιδιοκατασκευή της B & S, προκειμένου να αποφευχθεί η επίδραση της θερμότητας στο φορτηγό.

Το ρυμουλκούμενο διαθέτει δύο γνήσιες, στεγανές θήκες αποθήκευσης που χρησιμεύουν για τα ξύλα της φωτιάς. Χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό σύστημα μεταφοράς Utili-Track του Titan, ένας συρόμενος δίσκος της B & S έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο να συρθεί η ψησταριά μέσα και έξω από το πάτωμα. Το ρυμουλκούμενο είναι ασφαλισμένο με ένα χαλύβδινο κάλυμμα Diamondback SE Tonneau, επιτρέποντας στον χρήστη να καπνίζει το κρέας σε μια ειδική θύρα και να το συσκευάζει για το ταξίδι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...