Τρία Suzuki με βραβεία του «What Car?»

Τρία Suzuki με βραβεία του «What Car?»

Τα Ignis Hybrid, Vitara και Celerio απέσπασαν τον τίτλο της καλύτερης αγοράς, στην αξιολόγηση που οργανώνει κάθε χρόνο το περίφημο βρετανικό έντυπο

Τα Suzuki Ignis Hybrid, Vitara και Celerio απέσπασαν τον τίτλο της καλύτερης αγοράς, στην αξιολόγηση που οργανώνει κάθε χρόνο το περίφημο βρετανικό έντυπο «What Car?».

To Ignis βραβεύτηκε με τον τίτλο «True MPG Award» (Τεστ αυτονομίας καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες). Το μοντέλο στη υβριδική έκδοσή του αποδείχθηκε το οικονομικότερο μοντέλο της αγοράς, μεταξύ του συνόλου των μοντέλων που κυκλοφορούν στη Βρετανική αγορά ανεξαρτήτως τιμής ή τύπου καυσίμου.

Από την άλλη, το Vitara κέρδισε τον τίτλο «Καλύτερη Αγορά στα SUV κάτω από 16.000£» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ιδιαίτερα απαιτητική βρετανική αγορά. Χαρακτηριστική η δήλωση από το θεσμό: «Στην καθημερινή οδήγηση, η έκδοση 1.6 βενζίνης είναι ικανή να νικήσει το diesel σε οικονομία, επιτυγχάνοντας μέση κατανάλωση 5,9λτ/100χλμ στο τεστ αυτονομίας σε πραγματικές συνθήκες».

Τέλος, το Celerio βραβεύτηκε με τον τίτλο «Καλύτερη Αγορά στα Αυτοκίνητα πόλης κάτω από 9.500£» αποδεικνύοντας ότι, είναι το μοντέλο που προσφέρει στον οδηγό ό,τι πραγματικά χρειάζεται από ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Νίκος Τσάδαρης