Βραβείο καινοτομίας στο Nissan Leaf

Βραβείο καινοτομίας στο Nissan Leaf

Ως επιβεβαίωση της κορυφαίας επένδυσης της μάρκας στην καινοτομία

Το νέο Nissan Leaf έλαβε κορυφαία τιμητική διάκριση στην τελετή παρουσίασης του φετινού CES (Consumer Electronics Show), που διεξήχθη από την Ένωση Τεχνολογιών Καταναλωτών (CES).

Με την ανακοίνωση των βραβευθέντων με το βραβείο καλύτερης καινοτομίας για το 2018, που συγκροτείται από ένα πλήθος εμπειρογνωμόνων της τεχνολογίας στη Νέα Υόρκη, το νέο, μηδενικών εκπομπών ρύπων Leaf, κέρδισε το πρώτο του σημαντικό διεθνές βραβείο.

Ως επιβεβαίωση της κορυφαίας επένδυσης της μάρκας στην καινοτομία, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Leaf, που μεταξύ άλλων διαθέτει τις τεχνολογίες ProPILOT και e-Pedal, έλαβε τις εξής τιμητικές διακρίσεις :

• Βραβείο CES Best of Innovation, για τις τεχνολογίες ευφυΐας και αυτόνομης οδήγησης,

• Τιμητικό Βραβείο CES για την τεχνολογία που προωθεί την προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο.

Κάθε χρόνο, η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών ανακοινώνει τους νικητές του θεσμού CES Best of Innovation, γεγονός που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης έκθεσης CES του Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

Το νέο Leaf προσφέρει ένα άκρως ενδιαφέρον πακέτο καθημερινών χρήσιμων καινοτομιών και τεχνολογιών σε περισσότερους ανθρώπους, σε παγκόσμια κλίμακα, από ό, τι έχει κάνει οποιοδήποτε ηλεκτρικό όχημα πριν. Πρόσθετες δυνατότητες, όπως η τεχνολογία οχήματος-πλέγματος (V2G), θα επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες του να διαχειρίζονται την ενέργεια στο σπίτι και στο αυτοκίνητο με τον πλέον βέλτιστο τρόπο.

Προς το παρόν, διατίθεται προς πώληση στην Ιαπωνία, ενώ θα βρίσκεται στις εκθέσεις της φίρμας στις Η.Π.Α. και τον Καναδά, στους επόμενους δύο μήνες.
Στη Δυτική Ευρώπη η παραγωγή ξεκινάει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο τον Μάιο του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ν. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., έχει στο περίπτερό της στην Αυτοκίνηση 2017 (11-19/11), το νέο Leaf, που εμφανίζεται πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό.