BMW: Πρόγραμμα ανάκλησης και αντικατάστασης αερόσακου συνοδηγού σε μοντέλα σειράς 3 και Μ3

BMW: Πρόγραμμα ανάκλησης και αντικατάστασης αερόσακου συνοδηγού σε μοντέλα σειράς 3 και Μ3

Αφορά σε 1.441 επηρεαζόμενα οχήματα παραγωγής 2002

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, ανακοίνωσε ότι, η BMW AG σε συνεργασία με την BMW Hellas AE, Γενικό Αντιπρόσωπο και Εισαγωγέα των BMW στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης και αντικατάστασης αερόσακου συνοδηγού σε μοντέλα σειράς 3 και Μ3.

Η συγκεκριμένη καμπάνια ανάκλησης αφορά σε 1.441 επηρεαζόμενα οχήματα BMW σειράς 3 και Μ3 παραγωγής 2002, που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα. Στα επηρεαζόμενα οχήματα λόγω γήρανσης του ενεργοποιητή (αν εκτίθεται σε συνθήκες υψηλής υγρασίας και μεγάλου εύρους διακυμάνσεων θερμοκρασίας επί μακράν χρονική περίοδο ετών) ενδέχεται να υπάρξει δυσλειτουργία στον αερόσακο συνοδηγού. Κάτι τέτοιο θα είχε ως συνέπεια την μη ενδεδειγμένη λειτουργία του αερόσακου σε περίπτωση ατυχήματος. Ως εκ τούτου κρίνεται σκόπιμη και απαραίτητη η διαδικασία αντικατάστασής του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των εμπλεκόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν, στον πλησιέστερο Συνεργάτη του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών οχημάτων BMW ανά την Ελλάδα, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, προκειμένου, και χωρίς καμίας οικονομική επιβάρυνση, να λάβουν χώρα οι δέουσες ενέργειες. Επιπλέον δύναται και ψηφιακά να διαχειριστούν το ραντεβού της επίσκεψής τους μέσω του συνδέσμου: https://www.bmw.gr/el/topics/offers-and-services/personal-services/service-anfrage.html.

Επισημαίνεται, πως ήδη έχει πραγματοποιηθεί/ολοκληρωθεί η διαδικασία αντικατάστασης του αερόσακου συνοδηγού, σε 696 οχήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις, οι ιδιοκτήτες/κάτοχοι των οχημάτων, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το δίκτυο επίσημων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas AE, ή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 9118000 από 09.00 – 17.00 καθημερινά.

Σχετικά Tags
BMW