Το BMW Group γιόρτασε την παράδοση του εκατομμυριοστού ηλεκτροκίνητου οχήματός του

Το BMW Group γιόρτασε την παράδοση του εκατομμυριοστού ηλεκτροκίνητου οχήματός του

Η εταιρεία προσέφερε κάποιες ειδικές παροχές στον τυχερό πελάτη

Λίγο πριν από το τέλος της χρονιάς, το BMW Group γιόρτασε την παράδοση του εκατομμυριοστού ηλεκτροκίνητου οχήματός του, που ήταν μία BMW iX xDrive40.

Θέλοντας να τιμήσει το σημαντικό γεγονός, η εταιρεία προσέφερε κάποιες ειδικές παροχές στον τυχερό πελάτη που παρέλαβε όχι μόνο τα κλειδιά για το νέο του όχημα, αλλά και ένα Wallbox, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης, για ασφαλή και άνετη φόρτιση στο σπίτι, καθώς και μία πίστωση για φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς σε όλη την Ευρώπη.

Το Γερμανικό Group λανσάρισε δύο ναυαρχίδες καινοτομίας, την iX και την i4, στα μέσα Νοεμβρίου. Πρόκειται για δύο μοντέλα που τυγχάνουν εξαιρετικής υποδοχής από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο όπως διαφαίνεται από τις νέες παραγγελίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς, το Group θα διευρύνει την ηλεκτροκίνητη γκάμα του με τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις της Σειράς 7 και της X1, ενώ η Σειρά 5 θα προστεθεί στο ηλεκτρικό portfolio το 2023 και θα ακολουθήσουν ο διάδοχος του Mini Countryman και η αμιγώς ηλεκτρική Rolls-Royce Spectre.

Νίκος Τσάδαρης