Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα του ανανεωμένου KAROQ

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα του ανανεωμένου KAROQ

Αναβαθμίζεται σε επίπεδο design αλλά και τεχνολογικά

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα που δίνουν μία πρώτη γεύση του ανανεωμένου Karoq.

Το επιτυχημένο compact SUV της μάρκας (παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2017) αναβαθμίζεται σε επίπεδο design αλλά και τεχνολογικά, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί (ψηφιακά) για την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου.

Το ένα σκίτσο δίνει μία αίσθηση του νέου, εμπρός μέρους, με την μάσκα αυξημένη σε πλάτος και με διπλά κάθετα πηχάκια, αλλά και νέα εξαγωνική σχεδίαση, με φαρδιά εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος. Οι προβολείς έχουν πιο λεπτό design σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση και εκτείνονται μέχρι τη μάσκα. Η δυναμική εμφάνισή τους υπογραμμίζεται από τα επανασχεδιασμένα φώτα ημέρας που πλέον αποτελούνται από δύο ξεχωριστά στοιχεία το καθένα. Από κάτω υπάρχει μια δεύτερη φωτιστική μονάδα για τα φώτα ομίχλης ή, στην κορυφαία έκδοση, μια ξεχωριστή μονάδα LED.

Αυτή η διαμόρφωση προβολέων δημιουργεί ένα τετραπλό φωτιστικό σημείο σε κάθε πλευρά, που δίνει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο σκοτάδι.

Το δεύτερο σκίτσο δίνει μία πρόγευση του επανασχεδιασμένου πίσω μέρους του μοντέλου. Εκτός από μια μακρύτερη πίσω αεροτομή και μία επανασχεδιασμένη ποδιά με μαύρο διαχύτη, τα πίσω φώτα διαθέτουν επίσης νέο design. Όπως και οι προβολείς, είναι τώρα πιο λεπτά και κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο φαρδύ.

Έχουν το γνώριμο design της μάρκας με κρυστάλλινες δομές που δημιουργούν ιδιαίτερη «υπογραφή» για τη μάρκα, ενώ θα διατηρήσουν και το χαρακτηριστικό τους σχήμα C.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Skoda