Nissan Qashqai: Στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα, άρχισαν οι παραδόσεις

Nissan Qashqai: Στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα, άρχισαν οι παραδόσεις

Ποια είναι η τιμή τους

Τα μοντέλα της νέας γενιά Nissan Qashqai έφθασαν στους ιδιοκτήτες. Η 3η έκδοση του δημοφιλέστατου SUV βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της μάρκας σε όλη την Ελλάδα.

Συνολικά, πάνω από 3 εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007, ενώ στην Ελλάδα, το Qashqai καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, έχοντας πετύχει σχεδόν 40 χιλιάδες πωλήσεις από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς.

Το τρίτης γενιάς Qashqai, προσφέρει συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και ποιοτικής κύλισης, με κινητήρια σύνολα που διακρίνονται για την οικονομία καυσίμου.

Το νέο Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο σύστημα μετάδοσης κίνησης που αντλεί τεχνολογίες από το ηλεκτρικό Leaf.

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο  Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το e-POWER, το Qashqai φιλοδοξεί να καλύψει μεγάλη γκάμα των απαιτήσεων του σύγχρονου αγοραστή, με την οδηγική απόλαυση να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε έκδοσης.

Τέλος, οι τιμές του νέου Qashqai ξεκινούν από τις 24.490 ευρώ.