Το πρωτότυπο Nissan Juke Fuji Sunset Buggy

Το πρωτότυπο Nissan Juke Fuji Sunset Buggy

Πόσο θα κοστίζει

Έτοιμο να κατακτήσει τις παραλίες της Ισπανίας

Παρουσιάστηκε στην Ισπανία από τη Nissan το Juke Fuji Sunset Buggy, που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο εξωτερικό χρώμα της γκάμας του μοντέλου, συνδυάζοντας τους πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος πάνω από το όρος Fuji στην Ιαπωνία με τα ηλιοβασιλέματα στις ακτές της Μεσογείου.

Το πρωτότυπο Juke, αποτελεί την πιο πρωτότυπη εκδοχή του δημοφιλούς compact crossover και έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, που εξερευνούν τις καλύτερες παραλίες με τις σανίδες του surf, στην οροφή του αυτοκινήτου τους.

Συγκεντρώνοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εκτιμούν δεόντως και εκείνοι που αγαπούν τα καλοκαιρινά σπορ, το Juke είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί πολλές από τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού. Κατασκευασμένο στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, κινείται από τον βενζινοκινητήρα DIG-T 1,0 λίτρου με ισχύ 114 ίππους, προσφέροντας συνδυασμό ευέλικτων επιδόσεων, οικονομίας καυσίμου και ποιότητας κύλισης. Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες και οι αναβαθμίσεις over – the – air, κάνουν το μοντέλο πιο συνδεδεμένο από ποτέ.

Ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση, το μικρό SUV διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας Nissan Connect, οθόνη αφής 8 ιντσών, Wi-Fi hotspot εντός αυτοκινήτου και αναγνώριση φωνής.

Επίσης, η τεχνολογία ProPILOT προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, σχεδιασμένη για χρήση σε αυτοκινητόδρομο και σε κυκλοφορία σε μια λωρίδα.

Το νέο Juke θα κοστίζει 18.700€.

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...