Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να αφήνεις στο αυτοκίνητο όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία

Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να αφήνεις στο αυτοκίνητο όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία

Μπορεί να προκαλέσουν μικρές και μεγάλες ζημιές

Όταν αλλάζει ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία ένα από τα πράγματα που πρέπει να θυμάσαι να προσέχεις είναι τα αντικείμενα που αφήνεις στο αυτοκίνητο. Κι αυτό γιατί είτε μπορεί να χαλάσουν τα ίδια είτε να προκαλέσουν ζημιά.

Δες παρακάτω πέντε από αυτά τα πράγματα που δεν πρέπει να αφήνεις στο αυτοκίνητο...

Αναπτήρας

Ο αναπτήρας είναι μικρός αλλά μπορεί να κάνει μία κανονική έκρηξη μέσα στο αυτοκίνητο όταν δημιουργηθεί πολύ μεγάλη θερμοκρασία.

Φάρμακα

Τα φάρμακα πρέπει να φυλάσσονται σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες οπότε δεν πρέπει να τα ξεχνάμε στο αυτοκίνητο όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου για τα οποία μπορεί να έχεις δώσει μια μικρή περιουσία μπορεί να χαλάσουν αν τα αφήσεις σε τόσο ζεστό περιβάλλον για ώρα. Ειδικά αν είναι κατασκευασμένα από πλαστικό μπορεί να χαλάσει το σχήμα τους.

Αναψυκτικά σε κουτάκι

Αν ξεχάσεις το κουτάκι με το αναψυκτικό μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχει η περίπτωση η υψηλή θερμοκρασία μαζί με κάποια συστατικά του αναψυκτικού σε κουτάκι να προκαλέσουν μία μικρή έκρηξη. Και σίγουρα δεν το θες...

Τσίχλες και καραμέλες

Αν δε θες να δεις τα καθίσματά σου να χρειάζονται ειδικό καθάρισμα από τις κολλημένες τσίχλες και καραμέλες, φρόντισε να μην τις ξεχνάς μέσα σε ένα αυτοκίνητο με υψηλή θερμοκρασία.

2
σχόλια
  1. avatar ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    Μην αφήνετε ούτε γιαλιά μυωπίας ή πρεσβυωπίας γιατί χαλάει ο φακός. Φυσικά μην αφήνετε ζωντανούς οργανισμούς όπως παιδιά, σκυλιά κλπ.

  2. avatar Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ

    Τα προφυλακτικά ξεχάσατε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...