«Βλέπει» και το Ράλι Ακρόπολις η On Sale Rally Team

«Βλέπει» και το Ράλι Ακρόπολις η On Sale Rally Team

Με οδηγό τον Πρωταθλητή Ελλάδος του 2019 Γιώργο Κεχαγιά και συνοδηγό τον Μάριο Τσαούσογλου

Η On Sale, μια ελληνική εταιρία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, κάνει την είσοδο της στο χώρο των Ελληνικών Αγώνων με οδηγό της τον Πρωταθλητή Ελλάδος του 2019 Γιώργο Κεχαγιά, και συνοδηγό τον Μάριο Τσαούσογλου, δυο νέα παιδιά που ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αγωνιστική χρονιά του 2021 έχει ξεκινήσει. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και στην προσπάθεια της κοινωνίας για επιστροφή στην κανονικότητα, ο μηχανισμός των Ελληνικών Αγώνων ετοιμάζεται για τη δική του επανεκκίνηση. Το 2021 θα είναι ιδιαίτερο. Όμως, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, οι οιωνοί είναι θετικοί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος, αλλά και Ασφάλτου, με την παρουσία ισχυρών και ποιοτικών συνδυασμών. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει η νεοσύστατη On Sale Rally Team, με τους Γιώργος Κεχαγιά-Μάριο Τσαούσογλου και όπλο τους ένα Skoda Fabia Evo R5 προδιαγραφών ’21.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος του 2019, έχει φέτος όλα τα απαραίτητα εφόδια για να επιστρέψει στην κορυφή και να διακριθεί. Το σύγχρονο και άκρως ανταγωνιστικό Skoda Fabia R5 τελευταίας γενιάς θα φροντίζει η «Kirkos Racing», μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και δεκάδες τίτλους στο ενεργητικό της. Η εμπειρία του Λεωνίδα Κύρκου, σε συνδυασμό με την παρουσία του Λώρη Μελετόπουλου στη θέση του team manager εξασφαλίζουν την άρτια λειτουργία της ομάδας σε κάθε επίπεδο, με τα οικονομικά εφόδια της εταιρείας On Sale που στηρίζει την προσπάθεια.

Το πρόγραμμα της ομάδας αφορά το Πρωτάθλημα Χώματος, αλλά και επιλεκτικούς αγώνες του αντίστοιχου ασφάλτινου, ενώ θεωρείται βέβαιη η παρουσία της στο Ράλι Ακρόπολις (9-12/9).
Η παρουσίαση της φιλόδοξης ομάδας έγινε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, όπου οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πλήρωμα, τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και να πάρουν μία γεύση από τις δυνατότητες του Skoda Fabia Evo R5 στην πίστα, βρισκόμενοι στο δεξί μπάκετ του Γιώργου Κεχαγιά. Εμπειρία που απόλαυσαν όλοι, διαπιστώνοντας το ταλέντο του 36χρονου οδηγού, όπως παράλληλα τον υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και σοβαρότητας της εμπλοκής της ομάδας.

Νίκος Τσάδαρης