Η νέα σειρά Fiat 500

Η νέα σειρά Fiat 500

Υβριδικές εκδόσεις Cult, Conncet, Dolcevita και Sport με τιμές 11.990 ευρώ

Το Fiat 500 είναι ένα από τα συμβολικά μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Συνδυάζοντας το στιλ με τις έξυπνες λύσεις και την ρετρό διάθεση, διατήρησε αναλλοίωτο τον αέρα της Dolce Vita, μετατρέποντας τις καθημερινές μετακινήσεις σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Με σχεδόν 2.000.000 Fiat 500 να βρίσκονται ήδη στους δρόμους, η μάρκα ανανεώνει τη σειρά του δημοφιλούς μοντέλου, προσφέροντας μια σειρά εκδόσεων που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές προτιμήσεις και ανάγκες του κοινού. Η νέα σειρά του 500 είναι διαθέσιμη, τόσο σε 3θυρο αμάξωμα, όσο και σε cabrio και αποτελείται από τα:

- Cult: Ο αυθεντικός χαρακτήρας του 500 που χαρακτηρίζεται από την εξατομίκευση και την απλότητα, εκφράζεται στην έκδοση Cult, η οποία αποτελεί είναι η εισαγωγική του θρυλικού μοντέλου. Εκτός από τον πλήρη βασικό εξοπλισμό, η έκδοση Cult δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει επιπλέον πακέτα εξοπλισμού διαμορφώνοντας το δικό του μοναδικό 500.

- Connect: Με την τεχνολογία και τη συνδεσιμότητα σε πρώτο πλάνο, η συγκεκριμένη έκδοση συνδυάζει δυναμικό στιλ με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, αλλά και επιπλέον πακέτα εξοπλισμού που περιλαμβάνουν από ηλεκτρική ηλιοροφή, έως πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και προηγμένο σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση.

- Dolce Vita: Για όσους νοσταλγούν την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1950 που χαρακτηρίστηκε και από την παρουσίαση του πρώτου 500 το 1957, η έκδοση Dolce Vita διαθέτει χαρακτηριστικά που την καθιστούν ήδη συλλεκτική. Η αισθητική και ο πλούσιος εξοπλισμός που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και γυάλινη πανοραμική οροφή συνδυάζονται με τα –ειδικά για την έκδοση- πακέτα εξοπλισμού που περιλαμβάνουν κάθε πιθανή επιλογή που επιθυμεί ο αγοραστής, συμπεριλαμβανομένου και ενός συνόλου στοιχείων (καθρέπτες, πλευρικά διακοσμητικά, κτλ.) σε χρώμιο, που τονίζουν το ρετρό, αλλά πάντα διαχρονικό στιλ του 500.

- Sport: Με σπορ σχεδίαση, εσωτερικό σε σκούρα απόχρωση και νέα καθίσματα για ακόμα καλύτερη πλευρική στήριξη, η έκδοση Sport αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ των υπόλοιπων 500 και των μοντέλων 595 της Abarth. Ο πλούσιος εξοπλισμός που περιλαμβάνει εκτός των άλλων αυτόματο κλιματισμό και ζάντες αλουμινίου 16’’, όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις μπορεί να διαμορφωθεί με επιπλέον στοιχεία που επιθυμεί ο αγοραστής χάρη στα διαθέσιμα πακέτα.

Το σύνολο των εκδόσεων της νέας σειράς 500 εφοδιάζεται με το νέο υβριδικό σύνολο των 1.000κ.εκ., απόδοσης 70 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και προσφέρει υψηλή ροπή στις χαμηλές στροφές, εξαιρετική οικονομία καυσίμου και προηγμένα συστήματα ανάκτησης ενέργειας.

Παράλληλα, οι χαμηλές εκπομπές ρύπων απαλλάσσουν όλες τις εκδόσεις του 500 από την καταβολή τελών κυκλοφορίας, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 11.990 ευρώ, με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση ισχύος έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Fiat