Nissan Note e-Power AWD: Με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και τετρακίνηση

Nissan Note e-Power AWD: Με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και τετρακίνηση

Προσφέρουν στον οδηγό περισσότερο έλεγχο και επιτάχυνση

Η Nissan παρουσίασε πρόσφατα το ολοκαίνουργιο Note e-Power AWD, με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες που προσφέρουν στον οδηγό περισσότερο έλεγχο και επιτάχυνση.

Το αυτοκίνητο διατίθεται αποκλειστικά με τον ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο e-Power και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις αρχές του 2021. Το λανσάρισμα της τεκτρακίνητης έκδοσης του μοντέλου θα ακολουθήσει ένα μήνα μετά από την κυκλοφορία της έκδοσης με κίνηση στους δύο τροχούς, που έλαβε χώρα μέσα στον Δεκέμβριο.

Οι ηλεκτροκινητήρες του Note AWD, που είναι τοποθετημένοι εμπρός και πίσω, παρέχουν ισχύ σε κάθε τροχό. Η αυξημένη έξοδος ισχύος από τον πίσω κινητήρα προσφέρει ισχυρή επιτάχυνση, τόσο από στάση, όσο και σε μέσες ταχύτητες, σε διάφορες συνθήκες οδήγησης, όπως χιονισμένους ή βρεγμένους δρόμους.

Ο έλεγχος της τετρακίνησης του αυτοκινήτου επιτρέπει επίσης ακρίβεια στις στροφές και σταθερή, ομαλή επιβράδυνση, με ανάκτηση ενέργειας από την πέδηση και στους τέσσερις τροχούς.

Τόσο οι εκδόσεις 2WD όσο και τα 4WD, διαθέτουν την δεύτερη γενιά του ηλεκτρικού κινητήριο συνόλου e-Power της ιαπωνικής μάρκας.

Τώρα, όντας επανασχεδιασμένο και αναβαθμισμένο, το σύστημα παράγει περισσότερη ισχύ, εμπειρία οδήγησης υψηλότερης ποιότητας και βελτιωμένη απόδοση.

Αντιπροσωπεύει μια βαθμιαία αλλαγή στις επιδόσεις, με απόκριση στην επιτάχυνση, ομαλή επιβράδυνση και αθόρυβη κύλιση, που μόνο ένα ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης μπορεί να προσφέρει.

Νίκος Τσάδαρης