Jeep Gladiator Top Dog Concept: To pick-up για τους φανατικούς του mountain bike

Jeep Gladiator Top Dog Concept: To pick-up για τους φανατικούς του mountain bike

Η εμφάνιση του Gladiator έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακή

Η Mopar, η μάρκα after sales του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles (FCA), δημιούργησε το απόλυτο όχημα για τους φίλους των mountain bikes, παίρνοντας σαν βάση Gladiator, το θηριώδες pick-up της μάρκας.

Έτσι η εμφάνιση του Gladiator έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακή με την προσθήκη εργοστασιακών αξεσουάρ, που εκτός των άλλων αυξάνουν την ικανότητα του, τόσο στη μεταφορά φορτίου, όσο και στην κίνηση σε δύσβατα εδάφη, καθιστώντας το κατάλληλο και για τους φίλους του mountain bike.

Το Jeep Top Dog Concept είναι βαμμένο στο ειδικό χρώμα K-9 Blue, ενώ ο χώρος φόρτωσης έχει αντικατασταθεί με μια πρωτότυπη ιδιοκατασκευή από συνθετικά υλικά που προσφέρει έναν μεγάλο, πρακτικό και εύκολα προσβάσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Η κατασκευή επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή μεταφορά των εργαλείων και των εφοδίων που χρειάζονται οι ποδηλάτες κατά τις εξορμήσεις τους στα βουνά και περιλαμβάνει ακόμα και ένα ψυγείο, αλλά και μια φορητή ψησταριά που είναι έτοιμη να ανεφοδιάσει τους αναβάτες μετά από μια δύσκολη διαδρομή.

Στο πάνω μέρος της κατασκευής εκτός από τις θέσεις για τα ποδήλατα έχουν προστεθεί επιπλέον φωτιστικά σώματα, αλλά και ειδικές πτυσσόμενες επιφάνειες που θα βοηθήσουν (στην σπάνια περίπτωση) που ο οδηγός θα καταφέρει να κολλήσει στη λάσπη ή στην άμμο το θηριώδες όχημα.

Άλλωστε, με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος που συνδυάζεται με τα αμορτισέρ της FOX, τους τροχούς με τα εκτός δρόμου ελαστικά της BF Goodrich και τον ισχυρό «εργάτη» στον εμπρός προφυλακτήρα, θα πρέπει κανείς να ξεπεράσει τον εαυτό του για να φέρει σε δύσκολη θέση αυτό το Gladiator, που αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2021, εφοδιασμένο με τον V6 diesel κινητήρα των 3 λίτρων, απόδοσης 260 ίππων.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Fiat