Η ξεχωριστή έκδοση της BMW με τον υψηλό δείκτη… καφαλογυρίσματος

Η ξεχωριστή έκδοση της BMW με τον υψηλό δείκτη… καφαλογυρίσματος

Κλέβει τις εντυπώσεις η BMW X2 M Mesh Edition

Η BMW X2 M Mesh Edition, είναι ένα όχημα που αποκλείεται να περάσει απαρατήρητο.

Βασισμένη στην M Sport X, η M Mesh Edition χρησιμοποιεί σχεδιαστικά στοιχεία και αποκλειστικό εξοπλισμό για να προσελκύσει πελάτες που ανήκουν σε ένα νεανικό target group και στην κατηγορία «young-at-heart». Τα βασικά και ξεχωριστά στοιχεία που σε αναγκάζουν να την προσέξεις, είτε ανήκεις στους υποψήφιους αγοραστές, είτε στους περαστικούς που θα συναντήσει στο διάβα της, είναι τα εξής:

- Μάσκα BMW Μ σε High‑gloss Black με έντονο, τρισδιάστατο πλέγμα, εμπνευσμένο από αγωνιστικά αυτοκίνητα, και νέο χρωματισμό Frozen Black-Brown metallic, ως στοιχείο ταυτότητας. Απόχρωση mocha στα ένθετα του προφυλακτήρα, στον διάκοσμο των μαρσπιέ και στα τόξα των θόλων των τροχών.

- Εντυπωσιακά αυτοκόλλητα στο καπό, στο πλάι των εμπρός προφυλακτήρων και στις εμπρός και πίσω πόρτες, περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό

- Νέες αεροδυναμικές ζάντες M σε διάσταση 19 και 20 ιντσών με ένθετα ασορτί με τα αυτοκόλλητα.

- Η M Mesh Edition υιοθετεί τη νέα σχεδίαση εμπρός τμήματος της υπόλοιπης οικογένειας X2, με απέριττες επιφάνειες και προβολείς LED με ενσωματωμένο φωτισμό δυσμενών καιρικών συνθηκών. Προσαρμοζόμενοι προβολείς Adaptive LED με λειτουργία matrix τεσσάρων τμημάτων για τη μεγάλη σκάλα και φώτα Individual Shadowline διατίθενται προαιρετικά. Νέο στοιχείο είναι η προβολή ενός λογοτύπου X2 από τον εξωτερικό καθρέπτη του οδηγού, ως τμήμα του βασικού πακέτου φωτισμού.

- BMW Individual High-gloss Shadow Line με περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως πλαίσιο μάσκας M και πλαίσιο λογοτύπου της πίσω πόρτας σε High-gloss Black, και απολήξεις εξαγωγής σε Black Chrome.

- Στάνταρ διχρωμία στο εσωτερικό, σπορ καθίσματα M με ενσωματωμένα προσκέφαλα και δερμάτινη επένδυση Dakota σε Mocha και Anthracite Alcantara. Πορτοκαλί ραφές διακοσμούν τα καθίσματα, τον πίνακα οργάνων και την κεντρική κονσόλα, ενώ διατίθενται πατάκια με πορτοκαλί περίγραμμα και μαρσπιέ με λογότυπο “Edition”.

- Διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού σε Aluminium Hexagon Anthracite, επένδυση οροφής BMW Individual σε σπορ Anthracite, πεντάλ M από ανοξείδωτο ατσάλι, υποπόδιο οδηγού M, δερμάτινο τιμόνι M και κλειδί αυτοκινήτου με αποκλειστικό αναγνωριστικό M, περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό. Οι εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο έχουν επιλογέα ταχυτήτων με το έμβλημα M.

- Φιλοσοφία απεικόνισης και λειτουργίας ID6 με τρεις τρόπους ελέγχου λειτουργιών οχήματος και συστήματος πλοήγησης: μέσω iDrive Controller, οθόνης αφής του Control Display ή (εάν υπάρχει σύστημα πλοήγησης) μέσω φωνητικού ελέγχου με απλές φωνητικές εντολές της καθομιλουμένης. Hands‑free λειτουργία με διεπαφή Bluetooth και ψηφιακό ραδιόφωνο DAB ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

- Προαιρετικό σύστημα πλοήγησης με Control Display 8,8 ιντσών ή BMW Navigation Plus με Control Display 10,25 ιντσών και έγχρωμο Head-Up Display.

Η ξεχωριστή αυτή έκδοση, διατίθεται με κινητήρια σύνολα diesel, ή βενζίνης με απόδοση από 150 έως 231 ίππους. Επίσης διατίθεται μία plug-in υβριδική έκδοση (X2 xDrive25e). Το λανσάρισμα στην αγορά, προγραμματίζεται για το Νοέμβριο του 2020.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
BMW