Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

H Fiat δίνει τις απαντήσεις με μια σειρά 8 videos

Από σήμερα και για τις επόμενες 8 εβδομάδες, η Fiat με μια σειρά πρωτότυπων και διασκεδαστικών videos, εξηγεί με σαφή και απλό τρόπο όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για τα ηλεκτρικά οχήματα.

Το πρώτο video με τίτλο «Αστικοί Κανόνες», εξηγεί τα πλεονεκτήματα της κίνησης με το ηλεκτρικό 500 BEV στα αστικά κέντρα.

Η σειρά των videos θα είναι διαθέσιμα στα κανάλια της Fiat στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το πρώτο video είναι ήδη διαθέσιμο στο YouTube στην δ/νση:

Τα 8 videos δημιουργήθηκαν για να δώσουν μια ιδέα για την καθημερινότητα με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε πολλά επίπεδα, από τον τρόπο κίνησης στα κέντρα των πόλεων, μέχρι τους τρόπους φόρτισης και τον ιδανικό τρόπο οδήγησης. Μαζί με το κοινό, η ιταλική εταιρία εξετάζει και δίνει απαντήσεις σε μια αχαρτογράφητη ακόμα περιοχή, η οποία όμως σύντομα θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Από την ανάκτησης ενέργειας στις νομοθεσίες και από την οδηγική εμπειρία στους χρόνους φόρτισης και συντήρησης μπροστά μας ανοίγει ένα νέο πεδίο, που τα βίντεο μας βοηθούν να κατανοήσουμε πιο εύκολα.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Fiat