Chatting με τη Fiat: Βίντεο-επικοινωνία για το ηλεκτρικό 500

Chatting με τη Fiat: Βίντεο-επικοινωνία για το ηλεκτρικό 500

Ο επικεφαλής της μάρκας απαντά στις ερωτήσεις του κοινού

Με στόχο να βρίσκεται δίπλα στο κοινό με απλούς, αποτελεσματικούς και άμεσους τρόπους, η Fiat προχωρά στην εφαρμογή του προγράμματος “Chatting με τη Fiat”, μια σειρά videos όπου ο κ. Luca Napolitano, επικεφαλής των Fiat & Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ, θα απαντά στις ερωτήσεις του κοινού σχετικά με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, το οποίο πρόσφατα απέκτησε και υβριδική έκδοση.

Τα videos της σειράς θα πραγματοποιούνται μέσω ενός smartphone στο σπίτι του κ. Napolitano σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες ασφάλειας που ισχύουν. Δύο φορές το μήνα το σχετικό video θα αναρτάται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Fiat με στόχο να δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα του κοινού, αλλά και νέες πληροφορίες σχετικές με το ηλεκτρικό 500.

Στο πρώτο video της σειράς (έχει ήδη αναρτηθεί στο Youtube) “Chatting με τη Fiat” απαντώνται ερωτήσεις που αφορούν στην αυτονομία του μοντέλου, το κόστος, αλλά και το χρόνο παράδοσης στους πελάτες. Για πρώτη φορά στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας μια μάρκα επικοινωνεί με αυτό τον τρόπο με το κοινό.

Στόχος είναι να έρθει κοντά στις ανάγκες των καταναλωτών και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους σχετικά με το νέο μοντέλο.

Το σύστημα βασίζεται σε τεχνολογία της LivePerson, ενώ εξελίχθηκε ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές άμεση επικοινωνία με την εταιρεία, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Fiat