Fiat Doblo Cargo: Με φυσικό αέριο και αυξημένη αυτονομία

Fiat Doblo Cargo: Με φυσικό αέριο και αυξημένη αυτονομία

Με στόχο την μέγιστη οικονομία καυσίμου και την ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία

Το Fiat Doblo Cargo είναι το πλέον δημοφιλές ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο ανάμεσα στα ελαφριά van της Ελληνικής αγοράς το 2019. Ειδικότερα η έκδοση που χρησιμοποιεί για την κίνηση της φυσικό αέριο προσέφερε αξεπέραστο όφελος σε επίπεδο οικονομίας, καθιστώντας το Doblo Cargo CNG τον ηγέτη στην κατηγορία, κατακτώντας σχεδόν το 50% της αγοράς.

Η μεγάλη γκάμα του Doblo Cargo σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η έκδοση CNG προσφέρει σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες μεταφοράς με τις συμβατικές εκδόσεις, έδωσαν τη δυνατότητα στον επαγγελματία να αποκτήσει μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες του. Η ύπαρξη και κανονικού ρεζερβουάρ βενζίνης, παράλληλα με τις δεξαμενές CNG, στα Doblo Cargo προσφέρει απόλυτη ευελιξία στον επαγγελματία να χρησιμοποιεί ανά πάσα στιγμή το καύσιμο που επιλέγει χωρίς κανένα άγχος ανεφοδιασμού.

Με στόχο την μέγιστη οικονομία καυσίμου και την ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, η Fiat προσφέρει και την επιλογή ακόμα μεγαλυτέρων δεξαμενών CNG στα Doblo Cargo Maxi. Συγκεκριμένα παράλληλα με τη δεξαμενή των 16 κιλών μπορεί να προστεθεί και μία ακόμα δεξαμενή 6 κιλών ανεβάζοντας την συνολική χωρητικότητα CNG στα 22 κιλά. Σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ βενζίνης των 22 λίτρων, το Doblo Cargo Maxi CNG με τον κινητήρα 1.4Τ των 120 ίππων προσφέρει συνδυαστική αυτονομία που προσεγγίζει τα 750χλμ. Παράλληλα για κάθε 100χλμ. που διανύει με CNG το Doblo Cargo Maxi, ο χρήστης καταβάλει για καύσιμο περίπου 4 ευρώ, κόστος σημαντικά χαμηλότερο από κάθε άλλο είδος καυσίμου (diesel, υγραέριο), ενώ σημαντικά χαμηλότερες είναι και οι εκπομπές αερίων ρύπων.

To Doblo Cargo CNG είναι διαθέσιμο με τιμές που ξεκινούν από τις 19.950* ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) και άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Capital. Παράλληλα όπως και το σύνολο της γκάμας της μάρκας, το Doblo Cargo CNG καλύπτεται με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση ή 200.000χλμ.

*Η τιμή περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια 1.400 ευρώ. Αρχική τιμή τιμοκαταλόγου 21.350 ευρώ.

Νίκος Τσάδαρης 

Σχετικά Tags
Fiat