Μini John Cooper Works Days στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων

Μini John Cooper Works Days στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων

H γιορτή της Mini την Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Τα μοντέλα Mini John Cooper Works ανέκαθεν συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού. Αυτά τα αυτοκίνητα με τις εντυπωσιακές επιδόσεις αποτελούν τη μετενσάρκωση των θρύλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που δημιούργησε ο John Cooper και αντιπροσωπεύουν μεγάλο τμήμα των αγώνων αυτοκινήτων, μια παράδοση που συνεχίζεται και σήμερα.

Τώρα, τα νέα μοντέλα John Cooper Works (3θυρο, Cabrio, Countryman και Clubman) έρχονται από την Παρασκευή 22 έως την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων για μία αξέχαστη εμπειρία οδήγησης που περιλαμβάνει δοκιμασίες στην αγωνιστική πίστα υπό την καθοδήγηση κορυφαίων έμπειρων εκπαιδευτών από το εξωτερικό και την Ελλάδα.

Πολλές δράσεις και happenings για όλους τους φίλους της μάρκας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου από τις 09:00 – 17:00 όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες σε Driving Stimulator και να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό ομορφιάς με εντυπωσιακά μοντέλα Mini.

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Ο θρύλος και νικητής του Rally Monte Carlo το 1967, Rauno Aaltonen, θα βρίσκεται εκεί για να αφηγηθεί όλες τις “μαγικές” στιγμές που έχει ζήσει με τα κλασικά Mini στην αγωνιστική καριέρα του, να γνωρίσει τους φίλους της μάρκας και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Νίκος Τσάδαρης