Πρεμιέρα για τα νέα i30, Kona Hybrid & Kona Electric στην «Αυτοκίνηση 2019»

Πρεμιέρα για τα νέα i30, Kona Hybrid & Kona Electric στην «Αυτοκίνηση 2019»

H Hyundai Ελλάς θα δώσει δυναμικό παρόν στην έκθεση της ελληνικής αγοράς

H Hyundai Ελλάς θα δώσει δυναμικό παρόν στην έκθεση της ελληνικής αγοράς «Αυτοκίνηση 2019» που θα πραγματοποιηθεί από τις 09 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν τις τεχνολογίες κίνησης SmartStreamΤΜ και τις τεχνολογίες ασφάλειας και άνεσης SmartSenseΤΜ σε μία ευρεία γκάμα μοντέλων ξεκινώντας από τις κάτωθι πρεμιέρες :

Σε πρώτη παρουσίαση στο Ελληνικό κοινό, το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της κατηγορίας του, το i10, στην 3η γενιά του, μεγαλύτερο, ασφαλέστερο, ομορφότερο και τεχνολογικά πιο προηγμένο από ποτέ.

Επίσης, τo νέο Kona Hybrid, σε avant premiere παρουσίαση στο Ελληνικό κοινό, με την πλέον προηγμένη και πλήρη υβριδική τεχνολογία ισχύος 141 ίππων και συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης.

Μαζί και τo Κona Electric, το 1o ηλεκτρικό compact SUV που κατασκευάστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό.

Στο περίπτερο και το i20, o αναμενόμενος φετινός πρωταθλητής του WRC, στην επιβατική εκδοχή του με την σφραγίδα αξιοπιστίας από το TUV Quality Report Γερμανίας.

Δίπλα του, το i30 με το ισχυρότερο standard πακέτο τεχνολογιών S-10, τις σχεδιαστικές βραβεύσεις και τη Νο1 κατάταξη σε ποιότητα και αξιοπιστία στην κατηγορία του από την JD Power Γερμανίας.

Το περίπτερο της Hyundai συμπληρώνουν, τα i30 Fastback Turbo, το υψηλών επιδόσεων i30 N και το νέο Tucson 48V Hybrid, που συνδυάζει κατανάλωση χαμηλότερη από diesel, πλούσια ροπή, υψηλή ιπποδύναμη και κίνηση σε 2 ή και σε 4 τροχούς.

Νίκος Τσάδαρης