Η Mini στην «Αυτοκίνηση 2019»

Η Mini στην «Αυτοκίνηση 2019»

Με επίκεντρο το αμιγώς ηλεκτρικό Cooper SE

Στη φετινή έκθεση «Αυτοκίνηση 2019» που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 9 - 17 Νοεμβρίου, η Mini θα παρουσιάσει την μεγάλη γκάμα μοντέλων της στο εντυπωσιακό stand, που θα βασίζεται σχεδιαστικά στη μοναδική και μοντέρνα φιλοσοφία της.

Πανελλήνια πρεμιέρα θα πραγματοποιήσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Mini Cooper SE, που σηματοδοτεί μία νέα μορφή αστικής μετακίνησης, στην οποία οι οδηγοί θα μπορούν να απολαμβάνουν οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων, με την χαρακτηριστική αίσθηση go-kart.

Στο corner των υβριδικών οχημάτων, θα βρίσκεται το ήδη επιτυχημένο   Cooper   S   E   Countryman   ALL4. Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της μάρκας, γίνεται ακόμη πιο αποδοτικό με αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία κατά 30%.

Το «περιπετειώδες» Countryman, που προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης, λειτουργικότητας και σπορ οδηγικής αίσθησης στην πολυτελή SAV κατηγορία, θα βρίσκεται επίσης εκεί για τους λάτρεις των εξορμήσεων και των περιπετειών.

Έντονη αίσθηση και αυξημένα επίπεδα αδρεναλίνης αναμένεται να προκαλέσει το νέο John   Cooper   Works   Clubman που θα παρουσιαστεί επίσης για πρώτη φορά. Ένα από τα ισχυρότερα μοντέλα στη μακρόχρονη ιστορία της μάρκας διατίθεται τώρα με νέο 4κύλινδρο turbo κινητήρα που αποδίδει 306 ίππους και υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις με σύστημα τετρακίνησης ALL4.

Εξήντα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος μετά το λανσάρισμα του πρώτου μικρού Βρετανικού αυτοκινήτου που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο χάρη σε μοναδικά προϊοντικά χαρακτηριστικά, όπως η αίσθηση go-kart και η δημιουργική αξιοποίηση χώρου.

Θέλοντας να σηματοδοτήσει αυτή την εμβληματική επέτειο, η Μini παρουσιάζει ένα μοντέλο υψηλής αισθητικής που υπογραμμίζει αφενός τις Βρετανικές ρίζες, αφετέρου τον ευέλικτο χαρακτήρα της. Με ιδιαίτερα στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού, η έκδοση 60 Years υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα της μάρκας.

Η ειδική έκδοση διατίθεται για το 3θυρο και το 5θυρο Mini, με τέσσερις εκδόσεις κινητήρων για το καθένα.

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...