Πενήντα χρόνια Nissan GT-R

Πενήντα χρόνια Nissan GT-R

Επετειακή έκδοση στην Αυστραλία

Για να γιορτάσει την 50ή επέτειο του Nissan GT-R, ενός από τα κορυφαία supercars στον κόσμο, η Nissan Αυστραλίας  προσέφερε μια συναρπαστική ανανέωση στο μοντέλο, λανσάροντας παράλληλα μια ειδική έκδοση για την συγκεκριμένη επέτειο.

Σηματοδοτώντας  πέντε δεκαετίες από την πρώτη, παγκόσμια αποκάλυψη του  GT-R, οι λάτρεις του μοντέλου στην Αυστραλία θα μπορούν να απολαύσουν τα GT-R Premium, GT-R Premium Luxury και GT-R Track Edition με επανασχεδιασμένους μπροστινούς προβολείς ομίχλης, νέου στυλ απολήξεις στην εξάτμιση με μπλε χρώμα, καθώς και με αναβαθμισμένες και ελαφρύτερες ζάντες  R35, όλα αποτέλεσμα της ομάδας της μάρκας, που επιμελείται της ανάπτυξης του πλαισίου. Ωστόσο, η δουλειά των μηχανικών είναι αυτή που έχει και το μεγαλύτερο αντίκτυπο στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Εκτός από τα παραπάνω, η εταιρία λάνσαρε και μια ειδική επετειακή έκδοση των 50 χρόνων του GT-R, με βάση την έκδοση Premium Luxury. Διατίθεται σε τρία χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουργιου Bayside Blue, ενός χρώματος που «υμνεί» την πλούσια κληρονομιά της μάρκας στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε συνδυασμό με νέες «πινελιές» στο εσωτερικό, συνοδευόμενες από την χαρακτηριστική επετειακή σήμανση.

Νίκος Τσάδαρης