Αποκτήστε μία BMW με το πιο συμφέρον χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Αποκτήστε μία BMW με το πιο συμφέρον χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Ο αγοραστής επιλέγει την προκαταβολή και τον αριθμό των δόσεων

«Εσύ σκέψου την BMW που επιθυμείς, εμείς σκεφτήκαμε τον τρόπο να την αποκτήσεις». Με αυτή τη φράση, η BMW Financial Services συνοψίζει την σημαντική υποστήριξη που παρέχει από σήμερα, με το πρόγραμμα All Inclousive, σε όσους σκέφτονται να αγοράσουν ένα από τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα χρηματοδοτικά αυτοκινήτου γιατί προσφέρει σημαντικές λύσεις σε όλες τις ανάγκες που σχετίζονται με την απόκτηση αυτοκινήτου.

Αφενός εξασφαλίζει χρηματοδότηση με προνομιακό επιτόκιο 4,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον 0,6% Ν. 128/1975), αφετέρου προσφέρει άτοκα, έως και για 48 μήνες, όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί ο ενδιαφερόμενος για το αγαπημένο του αυτοκίνητο: ασφάλιση, εγγύηση, service , προστασία δανείου / δόσεων.

Η λειτουργία του προγράμματος, είναι απλή. Ο ενδιαφερόμενος διαμορφώνει το αυτοκίνητο που επιθυμεί, επιλέγει την προκαταβολή του από 10% και αποπληρώνει σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις. Όταν ολοκληρωθεί η διάρκεια του προγράμματος απομένει μία τελευταία μεγάλη δόση η οποία παρέχει μια σειρά από επιλογές:

- Εξόφληση και απόκτηση μοντέλου BMW.

- Επιστροφή του οχήματος χωρίς άλλες υποχρεώσεις.

- Απόκτηση ολοκαίνουργιας BMW ανταλλάσσοντας το προηγούμενο μοντέλο με προνομιακούς όρους.

- Επιμήκυνση της διάρκειας των μηνιαίων αποπληρωμών αναχρηματοδοτώντας την τελευταία μεγάλη δόση με ευνοϊκό επιτόκιο και διάρκεια έως και 36 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, βρίσκονται στην ιστοσελίδα της BMW  ή στο τηλέφωνο: 210 9118500

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
BMW