Νέα γενιά SUV της Citroen

Νέα γενιά SUV της Citroen

Η νέα γενιά SUV της Citroen, το C3 Aircross και το νέο SUV C5 Aircross, είναι δυο μοντέλα που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση και άνεση Advance Comfort.

To C3 Aircross είναι ένα δυναμικό και ταυτόχρονα κομψό SUV, με σχεδίαση που συνδυάζει την αυθεντικότητα με το καινούργιο. Υψηλή οροφή που υπογραμμίζεται από φινίρισμα χρωμίου και ενσωματωμένη υπογραφή φώτων LED, προσδίδουν χαρακτήρα, ενώ η πρωτότυπη, υψηλή θέση οδήγησης, τα ανεξάρτητα συρόμενα πίσω καθίσματα και ο χώρος αποσκευών που φτάνει τα 520 λίτρα, παρέχουν άνεση τόσο για τον οδηγό, όσο και για τους επιβάτες σε κάθε διαδρομή. Παράλληλα τα 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού μαζί με το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control με υποβοήθηση κατάβασης Hill Descent Assist προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια.

Από την πλευρλά του, το νέο C5 Aircross επιβάλλεται με την προσωπικότητά του, την στιβαρή και σπορ σχεδίαση, όπως και την δυνατότητα κίνησης σε κάθε διαδρομή, με μοναδική άνεση. Η προσωπικότητά του χαρακτηρίζεται από τα Airbump, τους μεγάλους τροχούς διαμέτρου 720χλστ., τα πλευρικά μαρσπιέ με τα προστατευτικά φρύδια στα φτερά και τις μπάρες οροφής, ενώ η μεγάλη απόσταση των 23 εκ. από το έδαφος σας προσφέρει δυνατότητα κίνησης και σε κακοτράχαλους δρόμους. Επιπλέον, η καινοτόμος ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions, τα 3 ανεξάρτητα, αναδιπλούμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα και ο χώρος αποσκευών που φτάνει τα 720lt (με τα πίσω καθίσματα σε όρθια θέση) δημιουργούν τις απόλυτες συνθήκες για μοναδική άνεση, όποιος και αν είναι ο προορισμός σας.

Τα δυο SUV της Citroën προσφέρονται πάντα με τους κινητήρες νέας γενιάς Euro 6.2 και γίνονται ποιο προσβάσιμα για αγορά με το πρόγραμμα ανταλλαγής (ισχύει για συγκεκριμένες εκδόσεις έως τις 31 Ιουλίου 2019) Citroen Reverse Sales, που περιλαμβάνει προνομιακή χρηματοδότηση και 5 χρόνια εγγύηση.

Νίκος Τσάδαρης